Algemeen
Status(?) Niet Beschikbaar
B.Waarde.Koop®

De B.Waarde.Koop® van een woning is onze geschatte marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële prijs of schatting. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de waarde van een woning.

De B.Waarde.Koop® is geen officiele schatting en u zult niet in staat zijn om het te gebruiken als een schattingsprijs, maar wel als nuttige informatie dat je zeker kan delen met vastgoedmakelaars of eigenaars. Deze informatie is een computer gegenereerde waarde van een woning, op basis van de beschikbare gegevens.

Lees meer

price
In archief sinds 07-02-2008
Laatste Update 04-07-2013
Eigenschappen
Slaapkamers 2
Badkamers 2
Woonopp. 130 m²
Perceelopp. 345 m²
Bouwjaar 1920
Opmerkingen

Gezellige woning, rustig gelegen nabij centrum Broechem Charmante open bebouwing, met art deco accenten, met op gelijkvloers: gang met trappenhal, salon en eetkamer, keuken, voorraadplaats, badkamer met douche en toilet. Tussenverdieping: dressing, badkamer met ligbad en toilet. Eerste verdieping: 2 slaapkamers. Kelder. Tuingereedschapsruimte achteraan in tuin. Rustige straat nabij centrum, school en busstation.


Omschrijving

Huis gelegen in Abelebaan 25, 2520 Broechem met 2 slaapkamer(s) en 2 badkamer(s) en voor het eerst gearchiveerd op 07-02-2008. Het is gebouwd in 1920. Het heeft een oppervlakte van 345m² en een woonoppervlakte van 130m². Het is heeft een energieverbruik van 703 kWh/m2 en heeft een B.Waarde.Koop® van price description laatst geüpdatet op 04-07-2013. Abelebaan Broechem - Abelebaan 25 Broechem - Huis Broechem.

Opties
Financieel
B.Waarde.Koop®

DeB.Waarde.Koop®van een woning is onze geschatte marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële prijs of schatting. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de waarde van een woning.

DeB.Waarde.Koop®is geen officiele schatting en u zult niet in staat zijn om het te gebruiken als een schattingsprijs, maar wel als nuttige informatie dat je zeker kan delen met vastgoedmakelaars of eigenaars. Deze informatie is een computer gegenereerde waarde van een woning, op basis van de beschikbare gegevens.

Lees meer

financieel price Grondwaarde ---
B.Waarde.Huur®

DeB.Waarde.Huur®van een woning is onze geschatte huur marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële huurprijs. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de huurwaarde van een woning.

Lees meer

--- Energieverbruik 703 kWh/m²
Kadastraal Inkomen --- Energie Code 1329669
Prijs Geschiedenis

DePrijs Geschiedenisis een overzicht van alle financiële transacties die wij ter beschikking hebben over deze woning. Opgelet: De vraagprijs betekent niet de aankoop- of verkoopprijs.

Lees meer

Datum Status Vraagprijs
19/04/2013 Te Koopsale priceMeld een Probleem
Evolutie B.Waarde.Koop® (?)

Interesse in deze woning?