Algemeen
Status(?) Niet Beschikbaar
B.Waarde.Koop®

De B.Waarde.Koop® van een woning is onze geschatte marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële prijs of schatting. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de waarde van een woning.

De B.Waarde.Koop® is geen officiele schatting en u zult niet in staat zijn om het te gebruiken als een schattingsprijs, maar wel als nuttige informatie dat je zeker kan delen met vastgoedmakelaars of eigenaars. Deze informatie is een computer gegenereerde waarde van een woning, op basis van de beschikbare gegevens.

Lees meer

price
B.Waarde.Huur®

De B.Waarde.Huur® van een woning is onze geschatte huur marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële huurprijs. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de huurwaarde van een woning.

Lees meer

market price
In archief sinds 18-08-2011
Laatste Update 13-07-2013
Eigenschappen
Slaapkamers 3
Badkamers 1
Bouwjaar 1952
Opmerkingen

alleenstaande woning met bijgebouw OPP: 1290m² K.I: 473 € Gelijkvloers: inkom (trap naar boven en trap naar kelder), keuken, badkamer, slaapkamer, eethoek en zithoek. Verdieping: 2 slaapkamers, doorgang naar zolder, zeer ruime zolder (hoog dak), bijgebouw: achteraan evenwijdig geplaatst met het hoofdgebouw.


Omschrijving

Huis gelegen in Ardooisestraat 61, 8870 Emelgem met 3 slaapkamer(s) en 1 badkamer(s) en voor het eerst gearchiveerd op 18-08-2011. Het is gebouwd in 1952. Het is heeft een energieverbruik van 822 kWh/m2 en heeft een B.Waarde.Koop® van price description en een B.Waarde.Huur® van price rent description laatst geüpdatet op 13-07-2013. Ardooisestraat Emelgem - Ardooisestraat 61 Emelgem - Huis Emelgem.

Opties
Financieel
B.Waarde.Koop®

DeB.Waarde.Koop®van een woning is onze geschatte marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële prijs of schatting. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de waarde van een woning.

DeB.Waarde.Koop®is geen officiele schatting en u zult niet in staat zijn om het te gebruiken als een schattingsprijs, maar wel als nuttige informatie dat je zeker kan delen met vastgoedmakelaars of eigenaars. Deze informatie is een computer gegenereerde waarde van een woning, op basis van de beschikbare gegevens.

Lees meer

financieel price Grondwaarde ---
B.Waarde.Huur®

DeB.Waarde.Huur®van een woning is onze geschatte huur marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële huurprijs. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de huurwaarde van een woning.

Lees meer

financieel rent price Energieverbruik 822 kWh/m²
Kadastraal Inkomen --- Energie Code 0000852862
Prijs Geschiedenis

DePrijs Geschiedenisis een overzicht van alle financiële transacties die wij ter beschikking hebben over deze woning. Opgelet: De vraagprijs betekent niet de aankoop- of verkoopprijs.

Lees meer

Datum Status Vraagprijs
06/12/2012 Te Koopsale priceMeld een Probleem
29/11/2012 Te Koopsale priceMeld een Probleem
Evolutie B.Waarde.Koop® (?)

Interesse in deze woning?