Algemeen
Status(?) Niet Beschikbaar
B.Waarde.Koop®

De B.Waarde.Koop® van een woning is onze geschatte marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële prijs of schatting. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de waarde van een woning.

De B.Waarde.Koop® is geen officiele schatting en u zult niet in staat zijn om het te gebruiken als een schattingsprijs, maar wel als nuttige informatie dat je zeker kan delen met vastgoedmakelaars of eigenaars. Deze informatie is een computer gegenereerde waarde van een woning, op basis van de beschikbare gegevens.

Lees meer

price
B.Waarde.Huur®

De B.Waarde.Huur® van een woning is onze geschatte huur marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële huurprijs. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de huurwaarde van een woning.

Lees meer

market price
In archief sinds 08-02-2013
Laatste Update 24-05-2013
Eigenschappen
Slaapkamers 5
Badkamers 1
Woonopp. 315 m²
Perceelopp. 484 m²
Bouwjaar 1925
Opmerkingen

Authentieke COTTAGE woning in ART-DECO stijl met zonnige TUIN. Gelijkvloers met inkomhal, bureau - vestiaire, royale en lichtrijke leefruimte, aansluitend een grote eetplaats, keuken met ontbijthoek, gastentoilet, toegang tot de kelder, zij-ingang. Prachtige parket in visgraatmotief en traditionele tegelvloer. De deuren en glaswerk zijn met vakmanschap bewerkt. De harmonieuze indeling straalt rust uit. Verdiep met 3 volwaardige slaapkamersrs, dressing, badkamer met ligbad + lavabo. Zolderverdiep: 2 slaapkamersrs Fiets- en tuinberging, mogelijkheid tot carport. Overal voorzien van rolluiken. Een parel met geschiedenis. LAAG BESCHRIJF mogelijk.


Omschrijving

Huis gelegen in Ardooisestraat 39, 8870 Izegem met 5 slaapkamer(s) en 1 badkamer(s) en voor het eerst gearchiveerd op 08-02-2013. Het is gebouwd in 1925. Het heeft een oppervlakte van 484m² en een woonoppervlakte van 315m². Het is gematigd in energieverbruik en heeft een B.Waarde.Koop® van price description en een B.Waarde.Huur® van price rent description laatst geüpdatet op 24-05-2013. Ardooisestraat Izegem - Ardooisestraat 39 Izegem - Huis Izegem.

Opties
Financieel
B.Waarde.Koop®

DeB.Waarde.Koop®van een woning is onze geschatte marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële prijs of schatting. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de waarde van een woning.

DeB.Waarde.Koop®is geen officiele schatting en u zult niet in staat zijn om het te gebruiken als een schattingsprijs, maar wel als nuttige informatie dat je zeker kan delen met vastgoedmakelaars of eigenaars. Deze informatie is een computer gegenereerde waarde van een woning, op basis van de beschikbare gegevens.

Lees meer

financieel price Grondwaarde ---
B.Waarde.Huur®

DeB.Waarde.Huur®van een woning is onze geschatte huur marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële huurprijs. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de huurwaarde van een woning.

Lees meer

financieel rent price Energieverbruik 445 kWh/m²
Kadastraal Inkomen --- Energie Code 1319568
Prijs Geschiedenis

DePrijs Geschiedenisis een overzicht van alle financiële transacties die wij ter beschikking hebben over deze woning. Opgelet: De vraagprijs betekent niet de aankoop- of verkoopprijs.

Lees meer

Datum Status Vraagprijs
29/04/2013 Te Koopsale priceMeld een Probleem
04/03/2013 Te Koopsale priceMeld een Probleem
08/02/2013 Te Koopsale priceMeld een Probleem
Evolutie B.Waarde.Koop® (?)

Interesse in deze woning?