Algemeen
Status Te Koop
Vraagprijsprice50.000
B.Waarde.Koop®

De B.Waarde.Koop® van een woning is onze geschatte marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële prijs of schatting. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de waarde van een woning.

De B.Waarde.Koop® is geen officiele schatting en u zult niet in staat zijn om het te gebruiken als een schattingsprijs, maar wel als nuttige informatie dat je zeker kan delen met vastgoedmakelaars of eigenaars. Deze informatie is een computer gegenereerde waarde van een woning, op basis van de beschikbare gegevens.

Lees meer

price
In archief sinds 01-02-2014
Laatste Update 01-02-2014
Eigenschappen
Slaapkamers 4
Woonopp. 400 m²
Perceelopp. 2568 m²
Bouwjaar 1989
Opmerkingen

Samenvatting HEUVELLAND (Westouter), goed onderhouden, instapklare kwalitatieve villa met aangelegde tuin met vijver.Bestaande uit:1 - Woonst met 4 ruime slaapkamer en ingerichte badkamer, inkom met apart toilet en bureel. Ruime zithoek met open keuken. Terras met zicht op tuin en vijver.2 - Bistro Restaurant (koelcel, keuken enz.) en bar met mogelijkheid tot 60 zitplaatsen, sanitaire voor dames en heren. Veranda en zwevend terras met zicht op tuin.Volledig onderkelderd en dubbele garage voor 4 wagens bereikbaar via afzonderlijke inrit.Aan straatzijde parking voorzien. Geheel afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen zoals Franse witsteen, eiken balken, Indische zandsteen, graniet enz.Diverse mogelijkheden, vrij van brouwer, roerende goederen keuken over te nemen. Gelegen in een groen kader, tuin aangelegd. Interieur Keuken:Alle comfort, Bar-Tablet, Dampkap, Elektrische kookplaat, Goed onderhouden staat, Kasten met toestellen, Koele berging, Microgolfoven, Normaal uitgerust, Ontbijthoek...


Omschrijving

Huis te koop gelegen in Bellestraat 13 C, 8950 Heuvelland met 4 slaapkamer(s) en voor het eerst gearchiveerd op 01-02-2014. Het is gebouwd in 1989. Het heeft een oppervlakte van 2568m² en een woonoppervlakte van 400m². Het is energiezuinig en heeft een B.Waarde.Koop® van price description laatst geüpdatet op 01-02-2014. Bellestraat Heuvelland - Bellestraat 13 C Heuvelland - Huis Heuvelland.

Opties
Financieel
B.Waarde.Koop®

DeB.Waarde.Koop®van een woning is onze geschatte marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële prijs of schatting. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de waarde van een woning.

DeB.Waarde.Koop®is geen officiele schatting en u zult niet in staat zijn om het te gebruiken als een schattingsprijs, maar wel als nuttige informatie dat je zeker kan delen met vastgoedmakelaars of eigenaars. Deze informatie is een computer gegenereerde waarde van een woning, op basis van de beschikbare gegevens.

Lees meer

financieel price Grondwaarde ---
B.Waarde.Huur®

DeB.Waarde.Huur®van een woning is onze geschatte huur marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële huurprijs. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de huurwaarde van een woning.

Lees meer

--- Energieverbruik 206 kWh/m²
Kadastraal Inkomen €1.385 Energie Code UC0425490
Prijs Geschiedenis

DePrijs Geschiedenisis een overzicht van alle financiële transacties die wij ter beschikking hebben over deze woning. Opgelet: De vraagprijs betekent niet de aankoop- of verkoopprijs.

Lees meer

Datum Status Vraagprijs
01/02/2014 Te Koopsale priceMeld een Probleem
Evolutie B.Waarde.Koop® (?)

Kosten Simulatie
Prijs price
Registratierechten Registratierechten
Ereloon Notaris €5.400
Overige kosten €1.000
Totaalbedrag €666.400
Opmerking: Kosten simulatie is louter indicatief. We houden geen rekening met hypotheek of abattement kosten. Indien de woning een kadastraal inkomen heeft van minder dan €745, moet u 5% a 6% registratierechten rekenen in plaats van de gebruikelijke 10% a 12%. Uw financieel adviseur kan een meer nauwkeurige simulatie maken.
Betaalbaarheid
Prijs price
Eigen Kapitaal €180.000 (30%)
Lening €420.000
Termijn 30 jaar aan 3.3%
Kadastraal €390
Verzekering €167
Hoofdsom en rente €1.856
Maandelijkse Betaling €2.412
Opmerking: Simulatie is louter indicatief. Uw financieel adviseur kan een meer nauwkeurige simulatie maken.

Verstuur een berichtGedeeltelijk verstrekt door ERA Domus (?)