Algemeen
Status Te Koop
Vraagprijsprice50.000
B.Waarde.Koop®

De B.Waarde.Koop® van een woning is onze geschatte marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële prijs of schatting. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de waarde van een woning.

De B.Waarde.Koop® is geen officiele schatting en u zult niet in staat zijn om het te gebruiken als een schattingsprijs, maar wel als nuttige informatie dat je zeker kan delen met vastgoedmakelaars of eigenaars. Deze informatie is een computer gegenereerde waarde van een woning, op basis van de beschikbare gegevens.

Lees meer

price
B.Waarde.Huur®

De B.Waarde.Huur® van een woning is onze geschatte huur marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële huurprijs. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de huurwaarde van een woning.

Lees meer

market price
In archief sinds 01-06-2012
Laatste Update 01-06-2012
Eigenschappen
Slaapkamers 3
Woonopp. 480 m²
Perceelopp. 480 m²
Opmerkingen

Harelbeke,inkom met apart toilet,ruime living met houtkachel en zicht op de prachtige tuin. Aparte ingerichte leefkeuken,berging en ingerichte badkamer met douche en lavabo. Garage met oprit voor 2 auto's en een zolder. Op het 1ste verdiep 3 ruime slaapkamers en badkamer met lavabo en toilet. 2de garage met smeerput achteraan de tuin met uitweg. Oppervlakte 480m²,EPC995kWh - m²,uc:1357274.


Omschrijving

Huis te koop gelegen in Beversestraat 159, 8530 Harelbeke met 3 slaapkamer(s) en voor het eerst gearchiveerd op 01-06-2012. Het heeft een oppervlakte van 480m² en een woonoppervlakte van 480m². Het is heeft een energieverbruik van 995 kWh/m2 en heeft een B.Waarde.Koop® van price description en een B.Waarde.Huur® van price rent description laatst geüpdatet op 01-06-2012. Beversestraat Harelbeke - Beversestraat 159 Harelbeke - Huis Harelbeke.

Opties
Financieel
B.Waarde.Koop®

DeB.Waarde.Koop®van een woning is onze geschatte marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële prijs of schatting. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de waarde van een woning.

DeB.Waarde.Koop®is geen officiele schatting en u zult niet in staat zijn om het te gebruiken als een schattingsprijs, maar wel als nuttige informatie dat je zeker kan delen met vastgoedmakelaars of eigenaars. Deze informatie is een computer gegenereerde waarde van een woning, op basis van de beschikbare gegevens.

Lees meer

financieel price Grondwaarde ---
B.Waarde.Huur®

DeB.Waarde.Huur®van een woning is onze geschatte huur marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële huurprijs. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de huurwaarde van een woning.

Lees meer

financieel rent price Energieverbruik 995 kWh/m²
Kadastraal Inkomen --- Energie Code ---
Prijs Geschiedenis

DePrijs Geschiedenisis een overzicht van alle financiële transacties die wij ter beschikking hebben over deze woning. Opgelet: De vraagprijs betekent niet de aankoop- of verkoopprijs.

Lees meer

Datum Status Vraagprijs
01/08/2013 Te Koopsale priceMeld een Probleem
Evolutie B.Waarde.Koop® (?)

Kosten Simulatie
Prijs price
Registratierechten Registratierechten
Ereloon Notaris €2.160
Overige kosten €1.000
Totaalbedrag €267.160
Opmerking: Kosten simulatie is louter indicatief. We houden geen rekening met hypotheek of abattement kosten. Indien de woning een kadastraal inkomen heeft van minder dan €745, moet u 5% a 6% registratierechten rekenen in plaats van de gebruikelijke 10% a 12%. Uw financieel adviseur kan een meer nauwkeurige simulatie maken.
Betaalbaarheid
Prijs price
Eigen Kapitaal €72.000 (30%)
Lening €168.000
Termijn 30 jaar aan 3.3%
Kadastraal €156
Verzekering €67
Hoofdsom en rente €742
Maandelijkse Betaling €965
Opmerking: Simulatie is louter indicatief. Uw financieel adviseur kan een meer nauwkeurige simulatie maken.

Verstuur een berichtGedeeltelijk verstrekt door Immo Debo (?)