Algemeen
Status(?) Niet Beschikbaar
B.Waarde.Koop®

De B.Waarde.Koop® van een woning is onze geschatte marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële prijs of schatting. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de waarde van een woning.

De B.Waarde.Koop® is geen officiele schatting en u zult niet in staat zijn om het te gebruiken als een schattingsprijs, maar wel als nuttige informatie dat je zeker kan delen met vastgoedmakelaars of eigenaars. Deze informatie is een computer gegenereerde waarde van een woning, op basis van de beschikbare gegevens.

Lees meer

price
B.Waarde.Huur®

De B.Waarde.Huur® van een woning is onze geschatte huur marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële huurprijs. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de huurwaarde van een woning.

Lees meer

market price
In archief sinds 19-11-2011
Laatste Update 19-11-2011
Eigenschappen
Slaapkamers 3
Badkamers 1
Woonopp. 170 m²
Perceelopp. 250 m²
Bouwjaar 1973
Opmerkingen

ruime en praktische laagbouwvilla in een rustige verkaveling. deze woning bestaat uit inkom met ingemaakte kasten en toilet, living met salon en eetplaats, keuken, wasplaats, 3 slaapkamers, badkamer, garage en ruime zolder (hobbyruimte). tuin rondom de woning met verschillende terrassen, grote en kleine tuinberging. aangenaam wonen met vlotte verbindingen. of een bezoek, bel ulrik willems:m²


Omschrijving

Huis gelegen in Bremstraat 41, 9920 Lovendegem met 3 slaapkamer(s) en 1 badkamer(s) en voor het eerst gearchiveerd op 19-11-2011. Het is gebouwd in 1973. Het heeft een oppervlakte van 250m² en een woonoppervlakte van 170m². Het is heeft een B.Waarde.Koop® van price description en een B.Waarde.Huur® van price rent description laatst geüpdatet op 19-11-2011. Bremstraat Lovendegem - Bremstraat 41 Lovendegem - Huis Lovendegem.

Opties
Financieel
B.Waarde.Koop®

DeB.Waarde.Koop®van een woning is onze geschatte marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële prijs of schatting. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de waarde van een woning.

DeB.Waarde.Koop®is geen officiele schatting en u zult niet in staat zijn om het te gebruiken als een schattingsprijs, maar wel als nuttige informatie dat je zeker kan delen met vastgoedmakelaars of eigenaars. Deze informatie is een computer gegenereerde waarde van een woning, op basis van de beschikbare gegevens.

Lees meer

financieel price Grondwaarde ---
B.Waarde.Huur®

DeB.Waarde.Huur®van een woning is onze geschatte huur marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële huurprijs. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de huurwaarde van een woning.

Lees meer

financieel rent price Energieverbruik ---
Kadastraal Inkomen €1.085 Energie Code ---
Prijs Geschiedenis

DePrijs Geschiedenisis een overzicht van alle financiële transacties die wij ter beschikking hebben over deze woning. Opgelet: De vraagprijs betekent niet de aankoop- of verkoopprijs.

Lees meer

Datum Status Vraagprijs
19/11/2011 Te Koopsale priceMeld een Probleem
10/08/2011 Te Koopsale priceMeld een Probleem
Evolutie B.Waarde.Koop® (?)

Interesse in deze woning?