Algemeen
Status(?) Niet Beschikbaar
B.Waarde.Koop®

De B.Waarde.Koop® van een woning is onze geschatte marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële prijs of schatting. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de waarde van een woning.

De B.Waarde.Koop® is geen officiele schatting en u zult niet in staat zijn om het te gebruiken als een schattingsprijs, maar wel als nuttige informatie dat je zeker kan delen met vastgoedmakelaars of eigenaars. Deze informatie is een computer gegenereerde waarde van een woning, op basis van de beschikbare gegevens.

Lees meer

price
In archief sinds 17-05-2012
Laatste Update 17-05-2012
Eigenschappen
Slaapkamers 3
Badkamers 1
Woonopp. 147 m²
Perceelopp. 353 m²
Bouwjaar 1972
Opmerkingen

StadskernHalf Open BebouwingOKEN - INSTAPKLARE, PRIMA ONDERHOUDEN BEL-ETAGE MET 3 SLAAPKAMERS EN PRACHTIGE TUIN OP EEN TOTALE OPPERVLAKTE VAN 353 M? - ZEER GUNSTIG GELEGEN IN RUSTIGE, GROENE OMGEVING - EPC: 258 kWh -m². Indeling: GVL: oprit - inkomhal - wasplaats - garage met automatische sectionaal poort - prachtige tuin met aangelegd terras en nieuw tuinhuis. 1V: traphal - vestiaire - gastentoilet - leefruimte met open haard - gesloten ge?nstalleerde keuken. 2V: badkamer met ligbad - lavabo meubel en toilet - 3 slaapkamers. Nieuw omgekeerd dak met 12 cm isolatie - nieuwe condensatieketel (BULEX) - gunstig elektriciteitsrapport. (Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv )


Omschrijving

Huis gelegen in Den Haaglaan 54, 2660 Hoboken met 3 slaapkamer(s) en 1 badkamer(s) en voor het eerst gearchiveerd op 17-05-2012. Het is gebouwd in 1972. Het heeft een oppervlakte van 353m² en een woonoppervlakte van 147m². Het is heeft een B.Waarde.Koop® van price description laatst geüpdatet op 17-05-2012. Den Haaglaan Hoboken - Den Haaglaan 54 Hoboken - Huis Hoboken.

Opties
Financieel
B.Waarde.Koop®

DeB.Waarde.Koop®van een woning is onze geschatte marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële prijs of schatting. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de waarde van een woning.

DeB.Waarde.Koop®is geen officiele schatting en u zult niet in staat zijn om het te gebruiken als een schattingsprijs, maar wel als nuttige informatie dat je zeker kan delen met vastgoedmakelaars of eigenaars. Deze informatie is een computer gegenereerde waarde van een woning, op basis van de beschikbare gegevens.

Lees meer

financieel price Grondwaarde ---
B.Waarde.Huur®

DeB.Waarde.Huur®van een woning is onze geschatte huur marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële huurprijs. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de huurwaarde van een woning.

Lees meer

--- Energieverbruik ---
Kadastraal Inkomen --- Energie Code ---
Prijs Geschiedenis

DePrijs Geschiedenisis een overzicht van alle financiële transacties die wij ter beschikking hebben over deze woning. Opgelet: De vraagprijs betekent niet de aankoop- of verkoopprijs.

Lees meer

Datum Status Vraagprijs
17/05/2012 Te Koopsale priceMeld een Probleem
Evolutie B.Waarde.Koop® (?)

Interesse in deze woning?