Algemeen
Status(?) Niet Beschikbaar
B.Waarde.Koop®

De B.Waarde.Koop® van een woning is onze geschatte marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële prijs of schatting. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de waarde van een woning.

De B.Waarde.Koop® is geen officiele schatting en u zult niet in staat zijn om het te gebruiken als een schattingsprijs, maar wel als nuttige informatie dat je zeker kan delen met vastgoedmakelaars of eigenaars. Deze informatie is een computer gegenereerde waarde van een woning, op basis van de beschikbare gegevens.

Lees meer

price
B.Waarde.Huur®

De B.Waarde.Huur® van een woning is onze geschatte huur marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële huurprijs. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de huurwaarde van een woning.

Lees meer

market price
In archief sinds 09-07-2012
Laatste Update 09-07-2012
Eigenschappen
Slaapkamers 4
Badkamers 1
Perceelopp. 1500 m²
Opmerkingen

Landelijk gelegen woning met grote tuin. Ingerichte open keuken met vaatwas, microgolfoven en keramische kookplaat, koelkast nog te voorzien. Berging, ruime woonkamer, badkamer, afzonderlijk toilet. Verdieping met 4 slaapkamers en toilet. Geen huisdieren.


Omschrijving

Huis gelegen in Eeksken 22, 9920 Lovendegem met 4 slaapkamer(s) en 1 badkamer(s) en voor het eerst gearchiveerd op 09-07-2012. Het heeft een oppervlakte van 1500m² Het is heeft een B.Waarde.Koop® van price description en een B.Waarde.Huur® van price rent description laatst geüpdatet op 09-07-2012. Eeksken Lovendegem - Eeksken 22 Lovendegem - Huis Lovendegem.

Opties
Financieel
B.Waarde.Koop®

DeB.Waarde.Koop®van een woning is onze geschatte marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële prijs of schatting. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de waarde van een woning.

DeB.Waarde.Koop®is geen officiele schatting en u zult niet in staat zijn om het te gebruiken als een schattingsprijs, maar wel als nuttige informatie dat je zeker kan delen met vastgoedmakelaars of eigenaars. Deze informatie is een computer gegenereerde waarde van een woning, op basis van de beschikbare gegevens.

Lees meer

financieel price Grondwaarde ---
B.Waarde.Huur®

DeB.Waarde.Huur®van een woning is onze geschatte huur marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële huurprijs. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de huurwaarde van een woning.

Lees meer

financieel rent price Energieverbruik ---
Kadastraal Inkomen --- Energie Code ---
Prijs Geschiedenis

DePrijs Geschiedenisis een overzicht van alle financiële transacties die wij ter beschikking hebben over deze woning. Opgelet: De vraagprijs betekent niet de aankoop- of verkoopprijs.

Lees meer

Datum Status Vraagprijs
09/07/2012 Te Huursale priceMeld een Probleem
Evolutie B.Waarde.Koop® (?)

Interesse in deze woning?