Algemeen
Status(?) Niet Beschikbaar
B.Waarde.Koop®

De B.Waarde.Koop® van een woning is onze geschatte marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële prijs of schatting. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de waarde van een woning.

De B.Waarde.Koop® is geen officiele schatting en u zult niet in staat zijn om het te gebruiken als een schattingsprijs, maar wel als nuttige informatie dat je zeker kan delen met vastgoedmakelaars of eigenaars. Deze informatie is een computer gegenereerde waarde van een woning, op basis van de beschikbare gegevens.

Lees meer

price
In archief sinds 20-11-2011
Laatste Update 20-11-2011
Eigenschappen
Slaapkamers 4
Badkamers 2
Woonopp. 200 m²
Perceelopp. 120 m²
Opmerkingen

zeer ruime rijwoning met 4 slaapkamers, centrale verwarming, dubbel glas en stadstuin. badkamer 1 te renoveren verdieping 1 badkamer 2 te renoveren


Omschrijving

Huis gelegen in Gasmeterstraat 62, 9100 Sint-Niklaas met 4 slaapkamer(s) en 2 badkamer(s) en voor het eerst gearchiveerd op 20-11-2011. Het heeft een oppervlakte van 120m² en een woonoppervlakte van 200m². Het is heeft een B.Waarde.Koop® van price description laatst geüpdatet op 20-11-2011. Gasmeterstraat Sint-Niklaas - Gasmeterstraat 62 Sint-Niklaas - Huis Sint-Niklaas.

Opties
Financieel
B.Waarde.Koop®

DeB.Waarde.Koop®van een woning is onze geschatte marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële prijs of schatting. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de waarde van een woning.

DeB.Waarde.Koop®is geen officiele schatting en u zult niet in staat zijn om het te gebruiken als een schattingsprijs, maar wel als nuttige informatie dat je zeker kan delen met vastgoedmakelaars of eigenaars. Deze informatie is een computer gegenereerde waarde van een woning, op basis van de beschikbare gegevens.

Lees meer

financieel price Grondwaarde ---
B.Waarde.Huur®

DeB.Waarde.Huur®van een woning is onze geschatte huur marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële huurprijs. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de huurwaarde van een woning.

Lees meer

--- Energieverbruik ---
Kadastraal Inkomen --- Energie Code ---
Prijs Geschiedenis

DePrijs Geschiedenisis een overzicht van alle financiële transacties die wij ter beschikking hebben over deze woning. Opgelet: De vraagprijs betekent niet de aankoop- of verkoopprijs.

Lees meer

Datum Status Vraagprijs
20/11/2011 Te Koopsale priceMeld een Probleem
Evolutie B.Waarde.Koop® (?)

Interesse in deze woning?