Algemeen
Status(?) Niet Beschikbaar
B.Waarde.Huur®

De B.Waarde.Huur® van een woning is onze geschatte huur marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële huurprijs. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de huurwaarde van een woning.

Lees meer

market price
In archief sinds 25-09-2011
Laatste Update 25-09-2011
Eigenschappen
Slaapkamers 3
Badkamers 1
Woonopp. 170 m²
Bouwjaar 1959
Opmerkingen

De rustige ligging van de woning met een totale grondoppervlakte van +--18a, maakt van deze woning een leuke plek om te vertoeven. De woning is in 1959 opgetrokken en in 2011 volledig gerenoveerd. De woning heeft een totale bewoonbare oppervlakte van +-- 170m² en bestaat uit de volgende indeling: Op het gelijkvloers gedeelte bevind zich de inkomhal, keuken, living, badkamer, wasplaats en garage De 1e verdieping bestaat uit 3 slaapkamers en de toegang naar de zolder Deze woning met ruime tuin is zeker de moeite waard.


Omschrijving

Huis gelegen in Grote Hoef 5, 3920 Lommel met 3 slaapkamer(s) en 1 badkamer(s) en voor het eerst gearchiveerd op 25-09-2011. Het is gebouwd in 1959. Het heeft een woonoppervlakte van 170m². Het is heeft een B.Waarde.Huur® van price rent description laatst geüpdatet op 25-09-2011. Grote Hoef Lommel - Grote Hoef 5 Lommel - Huis Lommel.

Opties
Financieel
B.Waarde.Koop®

DeB.Waarde.Koop®van een woning is onze geschatte marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële prijs of schatting. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de waarde van een woning.

DeB.Waarde.Koop®is geen officiele schatting en u zult niet in staat zijn om het te gebruiken als een schattingsprijs, maar wel als nuttige informatie dat je zeker kan delen met vastgoedmakelaars of eigenaars. Deze informatie is een computer gegenereerde waarde van een woning, op basis van de beschikbare gegevens.

Lees meer

--- Grondwaarde ---
B.Waarde.Huur®

DeB.Waarde.Huur®van een woning is onze geschatte huur marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële huurprijs. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de huurwaarde van een woning.

Lees meer

financieel rent price Energieverbruik ---
Kadastraal Inkomen --- Energie Code ---
Prijs Geschiedenis

DePrijs Geschiedenisis een overzicht van alle financiële transacties die wij ter beschikking hebben over deze woning. Opgelet: De vraagprijs betekent niet de aankoop- of verkoopprijs.

Lees meer

Datum Status Vraagprijs
25/09/2011 Te Huursale priceMeld een Probleem
Evolutie B.Waarde.Huur® (?)

Interesse in deze woning?