Algemeen
Status(?) Niet Beschikbaar
B.Waarde.Koop®

De B.Waarde.Koop® van een woning is onze geschatte marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële prijs of schatting. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de waarde van een woning.

De B.Waarde.Koop® is geen officiele schatting en u zult niet in staat zijn om het te gebruiken als een schattingsprijs, maar wel als nuttige informatie dat je zeker kan delen met vastgoedmakelaars of eigenaars. Deze informatie is een computer gegenereerde waarde van een woning, op basis van de beschikbare gegevens.

Lees meer

price
B.Waarde.Huur®

De B.Waarde.Huur® van een woning is onze geschatte huur marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële huurprijs. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de huurwaarde van een woning.

Lees meer

market price
In archief sinds 13-01-2013
Laatste Update 21-03-2013
Eigenschappen
Slaapkamers 4
Badkamers 1
Woonopp. 190 m²
Perceelopp. 385 m²
Bouwjaar 2000
Opmerkingen

rustig gelegen instapklare woning Rustig gelegen instapklare woning in een kindvriendelijke doodlopende straat aan de rand van de stad. Voorzien van alle comfort en luxe. Nog 16 jaar hoge groenestroomcertificaten over te dragen twv 24000 euro.


Omschrijving

Huis gelegen in Gustaaf De Ridderstraat 15, 9100 Sint-Niklaas met 4 slaapkamer(s) en 1 badkamer(s) en voor het eerst gearchiveerd op 13-01-2013. Het is gebouwd in 2000. Het heeft een oppervlakte van 385m² en een woonoppervlakte van 190m². Het is energiezuinig en heeft een B.Waarde.Koop® van price description en een B.Waarde.Huur® van price rent description laatst geüpdatet op 21-03-2013. Gustaaf De Ridderstraat Sint-Niklaas - Gustaaf De Ridderstraat 15 Sint-Niklaas - Huis Sint-Niklaas.

Opties
Financieel
B.Waarde.Koop®

DeB.Waarde.Koop®van een woning is onze geschatte marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële prijs of schatting. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de waarde van een woning.

DeB.Waarde.Koop®is geen officiele schatting en u zult niet in staat zijn om het te gebruiken als een schattingsprijs, maar wel als nuttige informatie dat je zeker kan delen met vastgoedmakelaars of eigenaars. Deze informatie is een computer gegenereerde waarde van een woning, op basis van de beschikbare gegevens.

Lees meer

financieel price Grondwaarde ---
B.Waarde.Huur®

DeB.Waarde.Huur®van een woning is onze geschatte huur marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële huurprijs. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de huurwaarde van een woning.

Lees meer

financieel rent price Energieverbruik 220 kWh/m²
Kadastraal Inkomen --- Energie Code ---
Prijs Geschiedenis

DePrijs Geschiedenisis een overzicht van alle financiële transacties die wij ter beschikking hebben over deze woning. Opgelet: De vraagprijs betekent niet de aankoop- of verkoopprijs.

Lees meer

Datum Status Vraagprijs
13/01/2013 Te Koopsale priceMeld een Probleem
Evolutie B.Waarde.Koop® (?)

Interesse in deze woning?