Algemeen
Status(?) Niet Beschikbaar
B.Waarde.Koop®

De B.Waarde.Koop® van een woning is onze geschatte marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële prijs of schatting. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de waarde van een woning.

De B.Waarde.Koop® is geen officiele schatting en u zult niet in staat zijn om het te gebruiken als een schattingsprijs, maar wel als nuttige informatie dat je zeker kan delen met vastgoedmakelaars of eigenaars. Deze informatie is een computer gegenereerde waarde van een woning, op basis van de beschikbare gegevens.

Lees meer

price
In archief sinds 20-11-2012
Laatste Update 20-02-2013
Eigenschappen
Slaapkamers 3
Badkamers 1
Perceelopp. 2002 m²
Bouwjaar 1989
Opmerkingen

- Landhuis (met verdieping) Zeer goed gelegen landhuis met veel volume. Mogelijks in te richten met 3-4 slks., veranda met zicht op open tuin, verwarmd zwembad, dubbele garage é,n paardenstalling in de tuin (deels weiland). EPC 562 kWh - m²,. (vg,wg,gdv,gvkr,gvv)


Omschrijving

Huis gelegen in Helmstraat 7, 2950 Kapellen met 3 slaapkamer(s) en 1 badkamer(s) en voor het eerst gearchiveerd op 20-11-2012. Het is gebouwd in 1989. Het heeft een oppervlakte van 2002m² Het is heeft een energieverbruik van 562 kWh/m2 en heeft een B.Waarde.Koop® van price description laatst geüpdatet op 20-02-2013. Helmstraat Kapellen - Helmstraat 7 Kapellen - Huis Kapellen.

Opties
Financieel
B.Waarde.Koop®

DeB.Waarde.Koop®van een woning is onze geschatte marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële prijs of schatting. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de waarde van een woning.

DeB.Waarde.Koop®is geen officiele schatting en u zult niet in staat zijn om het te gebruiken als een schattingsprijs, maar wel als nuttige informatie dat je zeker kan delen met vastgoedmakelaars of eigenaars. Deze informatie is een computer gegenereerde waarde van een woning, op basis van de beschikbare gegevens.

Lees meer

financieel price Grondwaarde ---
B.Waarde.Huur®

DeB.Waarde.Huur®van een woning is onze geschatte huur marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële huurprijs. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de huurwaarde van een woning.

Lees meer

--- Energieverbruik 562 kWh/m²
Kadastraal Inkomen --- Energie Code ---
Prijs Geschiedenis

DePrijs Geschiedenisis een overzicht van alle financiële transacties die wij ter beschikking hebben over deze woning. Opgelet: De vraagprijs betekent niet de aankoop- of verkoopprijs.

Lees meer

Datum Status Vraagprijs
20/11/2012 Te Koopsale priceMeld een Probleem
Evolutie B.Waarde.Koop® (?)

Interesse in deze woning?