Algemeen
Status Te Koop
Vraagprijsprice50.000
B.Waarde.Koop®

De B.Waarde.Koop® van een woning is onze geschatte marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële prijs of schatting. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de waarde van een woning.

De B.Waarde.Koop® is geen officiele schatting en u zult niet in staat zijn om het te gebruiken als een schattingsprijs, maar wel als nuttige informatie dat je zeker kan delen met vastgoedmakelaars of eigenaars. Deze informatie is een computer gegenereerde waarde van een woning, op basis van de beschikbare gegevens.

Lees meer

price
B.Waarde.Huur®

De B.Waarde.Huur® van een woning is onze geschatte huur marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële huurprijs. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de huurwaarde van een woning.

Lees meer

market price
In archief sinds 04-01-2013
Laatste Update 15-07-2013
Eigenschappen
Slaapkamers 1
Badkamers 1
Woonopp. 75 m²
Bouwjaar 1970
Opmerkingen

Een instapklaar vernieuwd appartement met prachtig zee- en havenzicht in het centrum van Oostende - 3°verdieping met vernieuwde lift.Inkomhal met apart toilet - living 28m² - open keuken met klein terras - badkamer met ligbad en lavabo - 1 slaapkamer 12m² - private kelder.ABSOLUTE TOPLIGGING - zeer gunstige EPC-waarde!


Omschrijving

Appartement te koop gelegen in Hofstraat 28, 8400 Oostende met 1 slaapkamer(s) en 1 badkamer(s) en voor het eerst gearchiveerd op 04-01-2013. Het is gebouwd in 1970. Het heeft een woonoppervlakte van 75m². Het is energiezuinig en heeft een B.Waarde.Koop® van price description en een B.Waarde.Huur® van price rent description laatst geüpdatet op 15-07-2013. Hofstraat Oostende - Hofstraat 28 Oostende - Appartement Oostende.

Opties
Financieel
B.Waarde.Koop®

DeB.Waarde.Koop®van een woning is onze geschatte marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële prijs of schatting. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de waarde van een woning.

DeB.Waarde.Koop®is geen officiele schatting en u zult niet in staat zijn om het te gebruiken als een schattingsprijs, maar wel als nuttige informatie dat je zeker kan delen met vastgoedmakelaars of eigenaars. Deze informatie is een computer gegenereerde waarde van een woning, op basis van de beschikbare gegevens.

Lees meer

financieel price Grondwaarde ---
B.Waarde.Huur®

DeB.Waarde.Huur®van een woning is onze geschatte huur marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële huurprijs. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de huurwaarde van een woning.

Lees meer

financieel rent price Energieverbruik 142 kWh/m²
Kadastraal Inkomen --- Energie Code ---
Prijs Geschiedenis

DePrijs Geschiedenisis een overzicht van alle financiële transacties die wij ter beschikking hebben over deze woning. Opgelet: De vraagprijs betekent niet de aankoop- of verkoopprijs.

Lees meer

Datum Status Vraagprijs
07/01/2016 Te Koopsale priceMeld een Probleem
04/01/2013 Te Koopsale priceMeld een Probleem
Evolutie B.Waarde.Koop® (?)

Kosten Simulatie
Prijs price
Registratierechten Registratierechten
Ereloon Notaris €2.241
Overige kosten €1.000
Totaalbedrag €277.141
Opmerking: Kosten simulatie is louter indicatief. We houden geen rekening met hypotheek of abattement kosten. Indien de woning een kadastraal inkomen heeft van minder dan €745, moet u 5% a 6% registratierechten rekenen in plaats van de gebruikelijke 10% a 12%. Uw financieel adviseur kan een meer nauwkeurige simulatie maken.
Betaalbaarheid
Prijs price
Eigen Kapitaal €74.700 (30%)
Lening €174.300
Termijn 30 jaar aan 3.3%
Kadastraal €162
Verzekering €69
Hoofdsom en rente €770
Maandelijkse Betaling €1.001
Opmerking: Simulatie is louter indicatief. Uw financieel adviseur kan een meer nauwkeurige simulatie maken.

Interesse in deze woning?