Algemeen
Status(?) Niet Beschikbaar
B.Waarde.Koop®

De B.Waarde.Koop® van een woning is onze geschatte marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële prijs of schatting. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de waarde van een woning.

De B.Waarde.Koop® is geen officiele schatting en u zult niet in staat zijn om het te gebruiken als een schattingsprijs, maar wel als nuttige informatie dat je zeker kan delen met vastgoedmakelaars of eigenaars. Deze informatie is een computer gegenereerde waarde van een woning, op basis van de beschikbare gegevens.

Lees meer

price
In archief sinds 07-02-2008
Laatste Update 07-02-2008
Eigenschappen
Slaapkamers 4
Woonopp. 140 m²
Perceelopp. 140 m²
Opmerkingen

Deze woning zoekt een nieuw baasje. Met zijn tuin en drie slaapkamers is dit een pareltje enig in zijn soort. Buiten enkele details is deze woning instapklaar. De keuken heeft alle toestellen van de bekende merken met zelfs twee ingebouwde ijskasten. Een berging naast de keuken is eveneens voorzien van een bijkeuken met dubbele spoelbak. de badkamer is bij de slaapkamers voorzien en is voorzien van bad en douche. De garage met oprit heeft mogelijkheid voor 3 auto's. Kortom, enkel nog een glaasje wijn op het aangelegd terras missen we nog. Kom vlug kijken.


Omschrijving

Huis gelegen in Hooghuisstraat 18, 2300 Turnhout met 4 slaapkamer(s) en voor het eerst gearchiveerd op 07-02-2008. Het heeft een oppervlakte van 140m² en een woonoppervlakte van 140m². Het is gematigd in energieverbruik en heeft een B.Waarde.Koop® van price description laatst geüpdatet op 07-02-2008. Hooghuisstraat Turnhout - Hooghuisstraat 18 Turnhout - Huis Turnhout.

Opties
Financieel
B.Waarde.Koop®

DeB.Waarde.Koop®van een woning is onze geschatte marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële prijs of schatting. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de waarde van een woning.

DeB.Waarde.Koop®is geen officiele schatting en u zult niet in staat zijn om het te gebruiken als een schattingsprijs, maar wel als nuttige informatie dat je zeker kan delen met vastgoedmakelaars of eigenaars. Deze informatie is een computer gegenereerde waarde van een woning, op basis van de beschikbare gegevens.

Lees meer

financieel price Grondwaarde ---
B.Waarde.Huur®

DeB.Waarde.Huur®van een woning is onze geschatte huur marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële huurprijs. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de huurwaarde van een woning.

Lees meer

--- Energieverbruik 497 kWh/m²
Kadastraal Inkomen --- Energie Code ---
Prijs Geschiedenis

DePrijs Geschiedenisis een overzicht van alle financiële transacties die wij ter beschikking hebben over deze woning. Opgelet: De vraagprijs betekent niet de aankoop- of verkoopprijs.

Lees meer

Datum Status Vraagprijs
28/09/2013 Te Koopsale priceMeld een Probleem
Evolutie B.Waarde.Koop® (?)

Interesse in deze woning?