Algemeen
Status(?) Niet Beschikbaar
B.Waarde.Koop®

De B.Waarde.Koop® van een woning is onze geschatte marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële prijs of schatting. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de waarde van een woning.

De B.Waarde.Koop® is geen officiele schatting en u zult niet in staat zijn om het te gebruiken als een schattingsprijs, maar wel als nuttige informatie dat je zeker kan delen met vastgoedmakelaars of eigenaars. Deze informatie is een computer gegenereerde waarde van een woning, op basis van de beschikbare gegevens.

Lees meer

price
B.Waarde.Huur®

De B.Waarde.Huur® van een woning is onze geschatte huur marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële huurprijs. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de huurwaarde van een woning.

Lees meer

market price
In archief sinds 14-09-2011
Laatste Update 14-09-2011
Eigenschappen
Slaapkamers 5
Perceelopp. 1064 m²
Bouwjaar 5
Opmerkingen

Compleet en professioneel woning (2002) met ruime garage, zuid gericht terras met vijver en gazon op 1064m² - 28,5m strtzij - bestaat uit: gelijkvloers: ruime inkomhal met apart toilet, living met erker, bureauruimte, compleet keuken met eethoek in erker, berging, kelder, polyvalente hobbyruimte met aparte inkom en sanitaire ruimte, verdiep: ruime overloop, 5 ruime slaapkamers, ruime badkamer en zolder - alle modern comfort - volkeramische vloer, vloerverwarming, domotica. Gesteldheid huis Direct Bewoonbaar


Omschrijving

Huis gelegen in Houthulstseweg 83, 8920 Langemark-poelkapelle met 5 slaapkamer(s) en voor het eerst gearchiveerd op 14-09-2011. Het is gebouwd in 5. Het heeft een oppervlakte van 1064m² Het is heeft een B.Waarde.Koop® van price description en een B.Waarde.Huur® van price rent description laatst geüpdatet op 14-09-2011. Houthulstseweg Langemark-poelkapelle - Houthulstseweg 83 Langemark-poelkapelle - Huis Langemark-poelkapelle.

Opties
Financieel
B.Waarde.Koop®

DeB.Waarde.Koop®van een woning is onze geschatte marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële prijs of schatting. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de waarde van een woning.

DeB.Waarde.Koop®is geen officiele schatting en u zult niet in staat zijn om het te gebruiken als een schattingsprijs, maar wel als nuttige informatie dat je zeker kan delen met vastgoedmakelaars of eigenaars. Deze informatie is een computer gegenereerde waarde van een woning, op basis van de beschikbare gegevens.

Lees meer

financieel price Grondwaarde ---
B.Waarde.Huur®

DeB.Waarde.Huur®van een woning is onze geschatte huur marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële huurprijs. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de huurwaarde van een woning.

Lees meer

financieel rent price Energieverbruik ---
Kadastraal Inkomen --- Energie Code ---
Prijs Geschiedenis

DePrijs Geschiedenisis een overzicht van alle financiële transacties die wij ter beschikking hebben over deze woning. Opgelet: De vraagprijs betekent niet de aankoop- of verkoopprijs.

Lees meer

Datum Status Vraagprijs
14/09/2011 Te Koopsale priceMeld een Probleem
Evolutie B.Waarde.Koop® (?)

Interesse in deze woning?