Algemeen
Status(?) Niet Beschikbaar
B.Waarde.Koop®

De B.Waarde.Koop® van een woning is onze geschatte marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële prijs of schatting. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de waarde van een woning.

De B.Waarde.Koop® is geen officiele schatting en u zult niet in staat zijn om het te gebruiken als een schattingsprijs, maar wel als nuttige informatie dat je zeker kan delen met vastgoedmakelaars of eigenaars. Deze informatie is een computer gegenereerde waarde van een woning, op basis van de beschikbare gegevens.

Lees meer

price
B.Waarde.Huur®

De B.Waarde.Huur® van een woning is onze geschatte huur marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële huurprijs. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de huurwaarde van een woning.

Lees meer

market price
In archief sinds 17-08-2011
Laatste Update 17-08-2011
Eigenschappen
Slaapkamers 2
Badkamers 1
Woonopp. 100 m²
Bouwjaar 1930
Opmerkingen

Nieuwe elektriciteit, nieuwe ramen met dubbele beglazing. centrale verwarming werd in 2008 volledig vernieuwd op aardgas. Algemene onkosten €200 - maand inclusief centrale verwarming, water, minuterie, lift, verzekering gebouw, concierge enz.


Omschrijving

Appartement gelegen in Jan Van Rijswijcklaan 279 bus 20, 2020 Antwerpen met 2 slaapkamer(s) en 1 badkamer(s) en voor het eerst gearchiveerd op 17-08-2011. Het is gebouwd in 1930. Het heeft een woonoppervlakte van 100m². Het is heeft een B.Waarde.Koop® van price description en een B.Waarde.Huur® van price rent description laatst geüpdatet op 17-08-2011. Jan Van Rijswijcklaan Antwerpen - Jan Van Rijswijcklaan 279 bus 20 Antwerpen - Appartement Antwerpen.

Opties
Financieel
B.Waarde.Koop®

DeB.Waarde.Koop®van een woning is onze geschatte marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële prijs of schatting. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de waarde van een woning.

DeB.Waarde.Koop®is geen officiele schatting en u zult niet in staat zijn om het te gebruiken als een schattingsprijs, maar wel als nuttige informatie dat je zeker kan delen met vastgoedmakelaars of eigenaars. Deze informatie is een computer gegenereerde waarde van een woning, op basis van de beschikbare gegevens.

Lees meer

financieel price Grondwaarde ---
B.Waarde.Huur®

DeB.Waarde.Huur®van een woning is onze geschatte huur marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële huurprijs. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de huurwaarde van een woning.

Lees meer

financieel rent price Energieverbruik ---
Kadastraal Inkomen --- Energie Code ---
Evolutie B.Waarde.Koop® (?)

Interesse in deze woning?