Algemeen
Status(?) Niet Beschikbaar
B.Waarde.Koop®

De B.Waarde.Koop® van een woning is onze geschatte marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële prijs of schatting. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de waarde van een woning.

De B.Waarde.Koop® is geen officiele schatting en u zult niet in staat zijn om het te gebruiken als een schattingsprijs, maar wel als nuttige informatie dat je zeker kan delen met vastgoedmakelaars of eigenaars. Deze informatie is een computer gegenereerde waarde van een woning, op basis van de beschikbare gegevens.

Lees meer

price
B.Waarde.Huur®

De B.Waarde.Huur® van een woning is onze geschatte huur marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële huurprijs. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de huurwaarde van een woning.

Lees meer

market price
In archief sinds 17-08-2011
Laatste Update 17-08-2011
Eigenschappen
Slaapkamers 3
Badkamers 1
Woonopp. 123 m²
Opmerkingen

APPARTEMENT 3SLPKS + AANKOOP AUTOSTAANPLAATS MOGELIJK Appartement 3slaapkamers met mogelijkheid tot aankoop auto staanplaats, bestaande uit een inkomhal + ingemaakte kast, apart toilet+lavabo, living op parket, keuken + dubbele gootsteen, elektrisch kookvuur, dampkap en aansluitend terras + ingemaakte kast. Betegelde badkamer met ligbad, dubbele lavabo, en ingemaakte kast en 3slaapkamers op parket (1 met ingemaakte kast). het Appartement beschikt ook nog over een kelder.Cv op gas + meters, ramen vooraan: hout en achteraan PVC + dubbele beglazing.


Omschrijving

Appartement gelegen in Jan Van Rijswijcklaan 279 4°, 2020 Antwerpen met 3 slaapkamer(s) en 1 badkamer(s) en voor het eerst gearchiveerd op 17-08-2011. Het heeft een woonoppervlakte van 123m². Het is heeft een B.Waarde.Koop® van price description en een B.Waarde.Huur® van price rent description laatst geüpdatet op 17-08-2011. Jan Van Rijswijcklaan Antwerpen - Jan Van Rijswijcklaan 279 4° Antwerpen - Appartement Antwerpen.

Opties
Financieel
B.Waarde.Koop®

DeB.Waarde.Koop®van een woning is onze geschatte marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële prijs of schatting. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de waarde van een woning.

DeB.Waarde.Koop®is geen officiele schatting en u zult niet in staat zijn om het te gebruiken als een schattingsprijs, maar wel als nuttige informatie dat je zeker kan delen met vastgoedmakelaars of eigenaars. Deze informatie is een computer gegenereerde waarde van een woning, op basis van de beschikbare gegevens.

Lees meer

financieel price Grondwaarde ---
B.Waarde.Huur®

DeB.Waarde.Huur®van een woning is onze geschatte huur marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële huurprijs. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de huurwaarde van een woning.

Lees meer

financieel rent price Energieverbruik ---
Kadastraal Inkomen --- Energie Code ---
Evolutie B.Waarde.Koop® (?)

Interesse in deze woning?