Algemeen
Status(?) Niet Beschikbaar
B.Waarde.Koop®

De B.Waarde.Koop® van een woning is onze geschatte marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële prijs of schatting. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de waarde van een woning.

De B.Waarde.Koop® is geen officiele schatting en u zult niet in staat zijn om het te gebruiken als een schattingsprijs, maar wel als nuttige informatie dat je zeker kan delen met vastgoedmakelaars of eigenaars. Deze informatie is een computer gegenereerde waarde van een woning, op basis van de beschikbare gegevens.

Lees meer

price
B.Waarde.Huur®

De B.Waarde.Huur® van een woning is onze geschatte huur marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële huurprijs. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de huurwaarde van een woning.

Lees meer

market price
In archief sinds 18-11-2011
Eigenschappen
Slaapkamers 3
Badkamers 1
Woonopp. 185 m²
Perceelopp. 560 m²
Bouwjaar 1918
Opmerkingen

rustig gelegen woning met tuin en garage in het gezellige waasmont(landen). inkomhal, living, volledig ingerichte en recente keuken(2006), zitplaats, wasplaats.3 grote slaapkamers, 1 kleine slaapkamer - bureau, badkamer met bad en douche. recent vernieuwd. rustig gelegen maar slechts op enkele minuten van oprit autostrade, centrum landen, station landen, winkels,.


Omschrijving

Huis gelegen in Kabinestraat 26, 3401 Waasmont (landen) met 3 slaapkamer(s) en 1 badkamer(s) en voor het eerst gearchiveerd op 18-11-2011. Het is gebouwd in 1918. Het heeft een oppervlakte van 560m² en een woonoppervlakte van 185m². Het is heeft een B.Waarde.Koop® van price description en een B.Waarde.Huur® van price rent description. Kabinestraat Waasmont (landen) - Kabinestraat 26 Waasmont (landen) - Huis Waasmont (landen).

Opties
Financieel
B.Waarde.Koop®

DeB.Waarde.Koop®van een woning is onze geschatte marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële prijs of schatting. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de waarde van een woning.

DeB.Waarde.Koop®is geen officiele schatting en u zult niet in staat zijn om het te gebruiken als een schattingsprijs, maar wel als nuttige informatie dat je zeker kan delen met vastgoedmakelaars of eigenaars. Deze informatie is een computer gegenereerde waarde van een woning, op basis van de beschikbare gegevens.

Lees meer

financieel price Grondwaarde ---
B.Waarde.Huur®

DeB.Waarde.Huur®van een woning is onze geschatte huur marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële huurprijs. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de huurwaarde van een woning.

Lees meer

financieel rent price Energieverbruik ---
Kadastraal Inkomen --- Energie Code ---
Prijs Geschiedenis

DePrijs Geschiedenisis een overzicht van alle financiële transacties die wij ter beschikking hebben over deze woning. Opgelet: De vraagprijs betekent niet de aankoop- of verkoopprijs.

Lees meer

Datum Status Vraagprijs
18/11/2011 Te Koopsale priceMeld een Probleem
Evolutie B.Waarde.Koop® (?)

Interesse in deze woning?