Algemeen
Status(?) Niet Beschikbaar
B.Waarde.Huur®

De B.Waarde.Huur® van een woning is onze geschatte huur marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële huurprijs. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de huurwaarde van een woning.

Lees meer

market price
In archief sinds 10-05-2013
Laatste Update 26-07-2013
Eigenschappen
Slaapkamers 2
Woonopp. 75 m²
Bouwjaar 2003
Opmerkingen

Zeer gezellig en 2-slaapkamer appartement met terras. Het appartement omvat een inkomhal met apart toilet, een living van 35 m², een keuken voorzien van elektrisch kookvuur, dampkap, ijskast, oven, vaatwasser, een badkamer voorzien van ligbad en dubbele lavabo, een berging, een fietsenberging. Er zijn geen extra gemeenschappelijke kosten. Beschikbaar vanaf 1 - 8 - 2013. KIJK VOOR MEER INFO & FOTO'S op:


Omschrijving

Huis gelegen in Karel Pomastraat 1, 2610 Antwerpen met 2 slaapkamer(s) en voor het eerst gearchiveerd op 10-05-2013. Het is gebouwd in 2003. Het heeft een woonoppervlakte van 75m². Het is heeft een B.Waarde.Huur® van price rent description laatst geüpdatet op 26-07-2013. Karel Pomastraat Antwerpen - Karel Pomastraat 1 Antwerpen - Huis Antwerpen.

Opties
Financieel
B.Waarde.Koop®

DeB.Waarde.Koop®van een woning is onze geschatte marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële prijs of schatting. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de waarde van een woning.

DeB.Waarde.Koop®is geen officiele schatting en u zult niet in staat zijn om het te gebruiken als een schattingsprijs, maar wel als nuttige informatie dat je zeker kan delen met vastgoedmakelaars of eigenaars. Deze informatie is een computer gegenereerde waarde van een woning, op basis van de beschikbare gegevens.

Lees meer

--- Grondwaarde ---
B.Waarde.Huur®

DeB.Waarde.Huur®van een woning is onze geschatte huur marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële huurprijs. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de huurwaarde van een woning.

Lees meer

financieel rent price Energieverbruik ---
Kadastraal Inkomen --- Energie Code ---
Prijs Geschiedenis

DePrijs Geschiedenisis een overzicht van alle financiële transacties die wij ter beschikking hebben over deze woning. Opgelet: De vraagprijs betekent niet de aankoop- of verkoopprijs.

Lees meer

Datum Status Vraagprijs
10/05/2013 Te Huursale priceMeld een Probleem
Evolutie B.Waarde.Huur® (?)

Interesse in deze woning?