Algemeen
Status(?) Niet Beschikbaar
B.Waarde.Koop®

De B.Waarde.Koop® van een woning is onze geschatte marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële prijs of schatting. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de waarde van een woning.

De B.Waarde.Koop® is geen officiele schatting en u zult niet in staat zijn om het te gebruiken als een schattingsprijs, maar wel als nuttige informatie dat je zeker kan delen met vastgoedmakelaars of eigenaars. Deze informatie is een computer gegenereerde waarde van een woning, op basis van de beschikbare gegevens.

Lees meer

price
B.Waarde.Huur®

De B.Waarde.Huur® van een woning is onze geschatte huur marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële huurprijs. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de huurwaarde van een woning.

Lees meer

market price
In archief sinds 18-05-2012
Laatste Update 02-01-2014
Eigenschappen
Slaapkamers 6
Badkamers 5
Woonopp. 492 m²
Perceelopp. 7000 m²
Bouwjaar 2008
Opmerkingen

Deze prachtige Boerderij heeft in 2008 een zorgvuldige en ingrijpende renovatie ondergaan met behoud van authentieke elementen. Met zijn rustige maar strategische ligging (autosnelweg, kruispunt Diepenbeek, Genk, Hasselt, Zutendaal.) uitzicht op groene heuvels en vergunning voor uitbating als B&B maakt dit pand zeer interessant zowel voor privé, woonst als voor professionele doeleinden. Hoofdgebouw (500m², bewoonbaar opp.) bestaat uit een ingerichte keuken, woonkamer, 6 slaapkamers waarvan 4 met eigen badkamer. Daarnaast zijn er nog bijgebouwen, een atelier, eigenaarsparkeerplaatsen met verharde parkeergelegenheid en 4 paardenstallen. Het terrein van 70a bestaat uit een aantal terrassen, een ruim verzorgd gazon, natuurlijke vijver met een beek. De woning is goed geï,soleerd en heeft een EPC van maar liefst 73 kWh.


Omschrijving

Huis gelegen in Keizel 104, 3590 Diepenbeek met 6 slaapkamer(s) en 5 badkamer(s) en voor het eerst gearchiveerd op 18-05-2012. Het is gebouwd in 2008. Het heeft een oppervlakte van 7000m² en een woonoppervlakte van 492m². Het is energiezuinig en heeft een B.Waarde.Koop® van price description en een B.Waarde.Huur® van price rent description laatst geüpdatet op 02-01-2014. Keizel Diepenbeek - Keizel 104 Diepenbeek - Huis Diepenbeek.

Opties
Financieel
B.Waarde.Koop®

DeB.Waarde.Koop®van een woning is onze geschatte marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële prijs of schatting. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de waarde van een woning.

DeB.Waarde.Koop®is geen officiele schatting en u zult niet in staat zijn om het te gebruiken als een schattingsprijs, maar wel als nuttige informatie dat je zeker kan delen met vastgoedmakelaars of eigenaars. Deze informatie is een computer gegenereerde waarde van een woning, op basis van de beschikbare gegevens.

Lees meer

financieel price Grondwaarde ---
B.Waarde.Huur®

DeB.Waarde.Huur®van een woning is onze geschatte huur marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële huurprijs. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de huurwaarde van een woning.

Lees meer

financieel rent price Energieverbruik 73 kWh/m²
Kadastraal Inkomen €727 Energie Code 113813516
Prijs Geschiedenis

DePrijs Geschiedenisis een overzicht van alle financiële transacties die wij ter beschikking hebben over deze woning. Opgelet: De vraagprijs betekent niet de aankoop- of verkoopprijs.

Lees meer

Datum Status Vraagprijs
18/10/2013 Te Koopsale priceMeld een Probleem
12/11/2012 Te Koopsale priceMeld een Probleem
18/05/2012 Te Koopsale priceMeld een Probleem
01/09/2010 Te Koopsale priceMeld een Probleem
Evolutie B.Waarde.Koop® (?)

Interesse in deze woning?