Algemeen
Status(?) Niet Beschikbaar
B.Waarde.Koop®

De B.Waarde.Koop® van een woning is onze geschatte marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële prijs of schatting. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de waarde van een woning.

De B.Waarde.Koop® is geen officiele schatting en u zult niet in staat zijn om het te gebruiken als een schattingsprijs, maar wel als nuttige informatie dat je zeker kan delen met vastgoedmakelaars of eigenaars. Deze informatie is een computer gegenereerde waarde van een woning, op basis van de beschikbare gegevens.

Lees meer

price
B.Waarde.Huur®

De B.Waarde.Huur® van een woning is onze geschatte huur marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële huurprijs. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de huurwaarde van een woning.

Lees meer

market price
In archief sinds 14-11-2011
Laatste Update 14-11-2011
Eigenschappen
Slaapkamers 2
Badkamers 1
Woonopp. 90 m²
Bouwjaar 1970
Opmerkingen

Mooi appartement met perfecte ligging Dit perfect onderhouden appartement bestaat uit een ruime living, een uitgeruste keuken, volledig vernieuwde badkamer, 2 slaapkamers waarvan 1 met ingemaakte kasten, 1 toilet, inkomhal met ingemaakte kasten, berging, terras en privé kelder. Het is ideaal gelegen langs de St Lievenspoortstraat, in de directe omgeving van het Zuid, op wandelafstand van het centrum van Gent, en met een zeer vlotte bereikbaarheid van de E17 en de E40. Het is ook mogelijk om de meubels over te nemen.


Omschrijving

Appartement gelegen in Keizervest 163, 9000 Gent met 2 slaapkamer(s) en 1 badkamer(s) en voor het eerst gearchiveerd op 14-11-2011. Het is gebouwd in 1970. Het heeft een woonoppervlakte van 90m². Het is heeft een B.Waarde.Koop® van price description en een B.Waarde.Huur® van price rent description laatst geüpdatet op 14-11-2011. Keizervest Gent - Keizervest 163 Gent - Appartement Gent.

Opties
Financieel
B.Waarde.Koop®

DeB.Waarde.Koop®van een woning is onze geschatte marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële prijs of schatting. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de waarde van een woning.

DeB.Waarde.Koop®is geen officiele schatting en u zult niet in staat zijn om het te gebruiken als een schattingsprijs, maar wel als nuttige informatie dat je zeker kan delen met vastgoedmakelaars of eigenaars. Deze informatie is een computer gegenereerde waarde van een woning, op basis van de beschikbare gegevens.

Lees meer

financieel price Grondwaarde ---
B.Waarde.Huur®

DeB.Waarde.Huur®van een woning is onze geschatte huur marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële huurprijs. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de huurwaarde van een woning.

Lees meer

financieel rent price Energieverbruik ---
Kadastraal Inkomen --- Energie Code ---
Prijs Geschiedenis

DePrijs Geschiedenisis een overzicht van alle financiële transacties die wij ter beschikking hebben over deze woning. Opgelet: De vraagprijs betekent niet de aankoop- of verkoopprijs.

Lees meer

Datum Status Vraagprijs
14/11/2011 Te Koopsale priceMeld een Probleem
Evolutie B.Waarde.Koop® (?)

Interesse in deze woning?