Algemeen
Status Te Huur
Vraagprijsprice50.000
B.Waarde.Huur®

De B.Waarde.Huur® van een woning is onze geschatte marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële prijs of schatting. Het is slechts een uitgangspunt bij het vaststellen van de waarde van een woning.

Lees meer

market price
B.Waarde.Koop®

De B.Waarde.Koop® van een woning is onze geschatte marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële prijs of schatting. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de waarde van een woning.

De B.Waarde.Koop® is geen officiele schatting en u zult niet in staat zijn om het te gebruiken als een schattingsprijs, maar wel als nuttige informatie dat je zeker kan delen met vastgoedmakelaars of eigenaars. Deze informatie is een computer gegenereerde waarde van een woning, op basis van de beschikbare gegevens.

Lees meer

price
In archief sinds 29-05-2012
Laatste Update 14-12-2014
Eigenschappen
Slaapkamers 2
Bouwjaar 2008
Opmerkingen

Bestaat uit: inkom, apart toilet, woonkamer met open ingerichte keuken, berging met aansluiting wasmachine, badkamer met ligbad, 2 slaapkamers, garage en kelderberging. Geen lift. Huurprijs: &euro,550 - maand. Aandeel plaatsbeschrijving: &euro,150 (btw), 2 maand huurwaarborg.


Omschrijving

Appartement te huur gelegen in Koerslaan 12, 8450 Bredene met 2 slaapkamer(s) en voor het eerst gearchiveerd op 29-05-2012. Het is gebouwd in 2008. Het is heeft een B.Waarde.Koop® van price description en een B.Waarde.Huur® van price rent description laatst geüpdatet op 14-12-2014. Koerslaan Bredene - Koerslaan 12 Bredene - Appartement Bredene.

Opties
Financieel
B.Waarde.Koop®

DeB.Waarde.Koop®van een woning is onze geschatte marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële prijs of schatting. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de waarde van een woning.

DeB.Waarde.Koop®is geen officiele schatting en u zult niet in staat zijn om het te gebruiken als een schattingsprijs, maar wel als nuttige informatie dat je zeker kan delen met vastgoedmakelaars of eigenaars. Deze informatie is een computer gegenereerde waarde van een woning, op basis van de beschikbare gegevens.

Lees meer

financieel price Grondwaarde ---
B.Waarde.Huur®

DeB.Waarde.Huur®van een woning is onze geschatte huur marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële huurprijs. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de huurwaarde van een woning.

Lees meer

financieel rent price Energieverbruik ---
Kadastraal Inkomen --- Energie Code ---
Prijs Geschiedenis

DePrijs Geschiedenisis een overzicht van alle financiële transacties die wij ter beschikking hebben over deze woning. Opgelet: De vraagprijs betekent niet de aankoop- of verkoopprijs.

Lees meer

Datum Status Vraagprijs
02/11/2014 Te Huursale priceMeld een Probleem
08/04/2013 Te Huursale priceMeld een Probleem
Evolutie B.Waarde.Huur® (?)

Verstuur een berichtGedeeltelijk verstrekt door Immo Olivier Schepens (?)