Algemeen
Status(?) Niet Beschikbaar
B.Waarde.Koop®

De B.Waarde.Koop® van een woning is onze geschatte marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële prijs of schatting. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de waarde van een woning.

De B.Waarde.Koop® is geen officiele schatting en u zult niet in staat zijn om het te gebruiken als een schattingsprijs, maar wel als nuttige informatie dat je zeker kan delen met vastgoedmakelaars of eigenaars. Deze informatie is een computer gegenereerde waarde van een woning, op basis van de beschikbare gegevens.

Lees meer

price
B.Waarde.Huur®

De B.Waarde.Huur® van een woning is onze geschatte huur marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële huurprijs. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de huurwaarde van een woning.

Lees meer

market price
In archief sinds 06-07-2012
Laatste Update 06-07-2012
Eigenschappen
Slaapkamers 4
Badkamers 1
Woonopp. 196 m²
Perceelopp. 121 m²
Opmerkingen

Statige rijwoning gelegen te Kristus Koning. Deze statige rijwoning is gelegen te Kristus Koning. Deze te moderniseren woning biedt zeer veel mogelijheden vanwege de praktische indeling. Het huis is volledig onderkelderd. Indeling hall met wc en vestiaire, lichtrijke doorzon-living, aparte leefkeuken, terras en tuin. Verdieping met 2 ruime slks en badkamer Zolder verdieping met 2 slks en zolderkamer. Kelder verdieping met 4 kelderruimtes. EPC 694kWh -m² Ref EPC 924878


Omschrijving

Huis gelegen in Leopold I-laan 42, 8000 Brugge met 4 slaapkamer(s) en 1 badkamer(s) en voor het eerst gearchiveerd op 06-07-2012. Het heeft een oppervlakte van 121m² en een woonoppervlakte van 196m². Het is heeft een B.Waarde.Koop® van price description en een B.Waarde.Huur® van price rent description laatst geüpdatet op 06-07-2012. Leopold I-laan Brugge - Leopold I-laan 42 Brugge - Huis Brugge.

Opties
Financieel
B.Waarde.Koop®

DeB.Waarde.Koop®van een woning is onze geschatte marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële prijs of schatting. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de waarde van een woning.

DeB.Waarde.Koop®is geen officiele schatting en u zult niet in staat zijn om het te gebruiken als een schattingsprijs, maar wel als nuttige informatie dat je zeker kan delen met vastgoedmakelaars of eigenaars. Deze informatie is een computer gegenereerde waarde van een woning, op basis van de beschikbare gegevens.

Lees meer

financieel price Grondwaarde ---
B.Waarde.Huur®

DeB.Waarde.Huur®van een woning is onze geschatte huur marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële huurprijs. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de huurwaarde van een woning.

Lees meer

financieel rent price Energieverbruik ---
Kadastraal Inkomen --- Energie Code ---
Prijs Geschiedenis

DePrijs Geschiedenisis een overzicht van alle financiële transacties die wij ter beschikking hebben over deze woning. Opgelet: De vraagprijs betekent niet de aankoop- of verkoopprijs.

Lees meer

Datum Status Vraagprijs
06/07/2012 Te Koopsale priceMeld een Probleem
Evolutie B.Waarde.Koop® (?)

Interesse in deze woning?