Algemeen
Status Te Huur
Vraagprijsprice50.000
B.Waarde.Huur®

De B.Waarde.Huur® van een woning is onze geschatte marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële prijs of schatting. Het is slechts een uitgangspunt bij het vaststellen van de waarde van een woning.

Lees meer

market price
B.Waarde.Koop®

De B.Waarde.Koop® van een woning is onze geschatte marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële prijs of schatting. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de waarde van een woning.

De B.Waarde.Koop® is geen officiele schatting en u zult niet in staat zijn om het te gebruiken als een schattingsprijs, maar wel als nuttige informatie dat je zeker kan delen met vastgoedmakelaars of eigenaars. Deze informatie is een computer gegenereerde waarde van een woning, op basis van de beschikbare gegevens.

Lees meer

price
In archief sinds 27-11-2012
Laatste Update 26-10-2015
Eigenschappen
Badkamers 1
Woonopp. 70 m²
Perceelopp. 140 m²
Bouwjaar 1977
Opmerkingen

Zeer interessant opbrengsteigendom bestaande uit een garaga - magazijn, 3 appartementen en 2 studio's als volgt ingedeeld. Op het gelijkvloers garage - magazijn (ca. 140 m²,) met automatische poort recent vernieuwd. (kan verh.worden aan 500 euro p.m.) Op het 1ste verdieping 2-slaapkamer appartement van ca. 80 m², te renoveren en verhuurd aan 348.12 euro p.m. De 2de verdieping idem indeling als 1ste maar gerenoveerd, verhuurd aan 525 euro p.m. De 3de verdieping 2 studio's (voor en achter) van elk 39 m², ca. Studio vooraan niet verhuurd. Studio achterzijde heeft terras over ganse breedte en is verhuurd aan 485 euro p - m De 4de en hoogste verdieping 1-slaapkamer appartement van ca. 40 m², mod.open keuken, badk.met douche,laminaat,met prachtig zonneterras voor en ac hter (ca. 35m², totaal) en verhuurd aan 650 euro p - m. Betonconstructie en lift aanwezig. Zonnige units met prachtig zicht op de St-Lambertuskerk. Dak werd vernieuwd. Vernieuwde ramen achteraan. Vooraan du...


Omschrijving

Appartement te huur gelegen in Lovelingstraat 50, 2060 Antwerpen met 1 badkamer(s) en voor het eerst gearchiveerd op 27-11-2012. Het is gebouwd in 1977. Het heeft een oppervlakte van 140m² en een woonoppervlakte van 70m². Het is energiezuinig en heeft een B.Waarde.Koop® van price description en een B.Waarde.Huur® van price rent description laatst geüpdatet op 26-10-2015. Lovelingstraat Antwerpen - Lovelingstraat 50 Antwerpen - Appartement Antwerpen.

Opties
Financieel
B.Waarde.Koop®

DeB.Waarde.Koop®van een woning is onze geschatte marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële prijs of schatting. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de waarde van een woning.

DeB.Waarde.Koop®is geen officiele schatting en u zult niet in staat zijn om het te gebruiken als een schattingsprijs, maar wel als nuttige informatie dat je zeker kan delen met vastgoedmakelaars of eigenaars. Deze informatie is een computer gegenereerde waarde van een woning, op basis van de beschikbare gegevens.

Lees meer

financieel price Grondwaarde ---
B.Waarde.Huur®

DeB.Waarde.Huur®van een woning is onze geschatte huur marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële huurprijs. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de huurwaarde van een woning.

Lees meer

financieel rent price Energieverbruik 110 kWh/m²
Kadastraal Inkomen --- Energie Code Niet meegedeeld
Prijs Geschiedenis

DePrijs Geschiedenisis een overzicht van alle financiële transacties die wij ter beschikking hebben over deze woning. Opgelet: De vraagprijs betekent niet de aankoop- of verkoopprijs.

Lees meer

Datum Status Vraagprijs
27/11/2012 Te Koopsale priceMeld een Probleem


Datum Status Vraagprijs
26/10/2015 Te Huursale priceMeld een Probleem
19/10/2015 Te Huursale priceMeld een Probleem
22/09/2015 Te Huursale priceMeld een Probleem
08/09/2015 Te Huursale priceMeld een Probleem
Evolutie B.Waarde.Huur® (?)

Verstuur een berichtGedeeltelijk verstrekt door Walls Heart Vastgoedmakelaars (?)