Algemeen
Status(?) Niet Beschikbaar
B.Waarde.Koop®

De B.Waarde.Koop® van een woning is onze geschatte marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële prijs of schatting. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de waarde van een woning.

De B.Waarde.Koop® is geen officiele schatting en u zult niet in staat zijn om het te gebruiken als een schattingsprijs, maar wel als nuttige informatie dat je zeker kan delen met vastgoedmakelaars of eigenaars. Deze informatie is een computer gegenereerde waarde van een woning, op basis van de beschikbare gegevens.

Lees meer

price
In archief sinds 18-02-2013
Laatste Update 25-07-2013
Eigenschappen
Slaapkamers 7
Badkamers 2
Opmerkingen

Te renoveren herenhuis met grote stadstuin. Via de voortuin komen we bij de inkomhal,met authentieke vloeren en plafond lambrisering. Houten trap naar de tussenverdiepingen. Keukenruimte (17.5m²), leefruimte (31.5m²), en een eetkamer (10m²). Leefruimte en eetkamer hebben hoge plafonds (3,40m), alsook plafond lambrisering, houten volle parketvloeren, authentieke deuren, pvc ramen dubbel glas (1994). Veranda (12,75) met zicht op de tuin. Tuin (106m²) is ommuurd. Weinig inkijk. Bergplaatsen en stapelplaats haardhout. Verd +0,5: 1kamers en badkamer (12 en 7,5m²), Verd +1: 2 kamers(22 en 15m²), verd+1.5: 2 kamers (12 en 7.5m²), verd +2: 2 kamers(22 en 15m²).Epc 533, aardgas (3 meters). Projectmogelijkheden. Bouwdiepte kan tot 17 m, ho ogte 12m (4 bouwlagen).Bestemming: woonst, appartementen, horeca enz


Omschrijving

Huis gelegen in Mechelsesteenweg 27, 2640 Mortsel met 7 slaapkamer(s) en 2 badkamer(s) en voor het eerst gearchiveerd op 18-02-2013. Het is heeft een energieverbruik van 533 kWh/m2 en heeft een B.Waarde.Koop® van price description laatst geüpdatet op 25-07-2013. Mechelsesteenweg Mortsel - Mechelsesteenweg 27 Mortsel - Huis Mortsel.

Opties
Financieel
B.Waarde.Koop®

DeB.Waarde.Koop®van een woning is onze geschatte marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële prijs of schatting. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de waarde van een woning.

DeB.Waarde.Koop®is geen officiele schatting en u zult niet in staat zijn om het te gebruiken als een schattingsprijs, maar wel als nuttige informatie dat je zeker kan delen met vastgoedmakelaars of eigenaars. Deze informatie is een computer gegenereerde waarde van een woning, op basis van de beschikbare gegevens.

Lees meer

financieel price Grondwaarde ---
B.Waarde.Huur®

DeB.Waarde.Huur®van een woning is onze geschatte huur marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële huurprijs. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de huurwaarde van een woning.

Lees meer

--- Energieverbruik 533 kWh/m²
Kadastraal Inkomen --- Energie Code ---
Prijs Geschiedenis

DePrijs Geschiedenisis een overzicht van alle financiële transacties die wij ter beschikking hebben over deze woning. Opgelet: De vraagprijs betekent niet de aankoop- of verkoopprijs.

Lees meer

Datum Status Vraagprijs
18/02/2013 Te Koopsale priceMeld een Probleem
Evolutie B.Waarde.Koop® (?)

Interesse in deze woning?