Algemeen
Status Te Koop
Vraagprijsprice50.000
B.Waarde.Koop®

De B.Waarde.Koop® van een woning is onze geschatte marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële prijs of schatting. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de waarde van een woning.

De B.Waarde.Koop® is geen officiele schatting en u zult niet in staat zijn om het te gebruiken als een schattingsprijs, maar wel als nuttige informatie dat je zeker kan delen met vastgoedmakelaars of eigenaars. Deze informatie is een computer gegenereerde waarde van een woning, op basis van de beschikbare gegevens.

Lees meer

price
B.Waarde.Huur®

De B.Waarde.Huur® van een woning is onze geschatte huur marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële huurprijs. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de huurwaarde van een woning.

Lees meer

market price
In archief sinds 04-04-2012
Laatste Update 11-02-2014
Eigenschappen
Slaapkamers 2
Perceelopp. 160 m²
Opmerkingen

Gesloten bebouwing bestaande uit inkom, woonkamer, keuken, tuin - koer, 2 slaapkamers. Verzorgd, doch wat op te knappen. In nabijheid van alle winkels en faciliteiten. EPC in aanvraag. Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv.,bel.


Omschrijving

Huis te koop gelegen in Molenstraat 60, 9160 Lokeren met 2 slaapkamer(s) en voor het eerst gearchiveerd op 04-04-2012. Het heeft een oppervlakte van 160m² Het is heeft een B.Waarde.Koop® van price description en een B.Waarde.Huur® van price rent description laatst geüpdatet op 11-02-2014. Molenstraat Lokeren - Molenstraat 60 Lokeren - Huis Lokeren.

Opties
Financieel
B.Waarde.Koop®

DeB.Waarde.Koop®van een woning is onze geschatte marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële prijs of schatting. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de waarde van een woning.

DeB.Waarde.Koop®is geen officiele schatting en u zult niet in staat zijn om het te gebruiken als een schattingsprijs, maar wel als nuttige informatie dat je zeker kan delen met vastgoedmakelaars of eigenaars. Deze informatie is een computer gegenereerde waarde van een woning, op basis van de beschikbare gegevens.

Lees meer

financieel price Grondwaarde ---
B.Waarde.Huur®

DeB.Waarde.Huur®van een woning is onze geschatte huur marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële huurprijs. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de huurwaarde van een woning.

Lees meer

financieel rent price Energieverbruik ---
Kadastraal Inkomen --- Energie Code ---
Prijs Geschiedenis

DePrijs Geschiedenisis een overzicht van alle financiële transacties die wij ter beschikking hebben over deze woning. Opgelet: De vraagprijs betekent niet de aankoop- of verkoopprijs.

Lees meer

Datum Status Vraagprijs
18/05/2014 Te Koopsale priceMeld een Probleem
11/06/2013 Te Koopsale priceMeld een Probleem
03/02/2013 Te Koopsale priceMeld een Probleem
04/04/2012 Te Koopsale priceMeld een Probleem
Evolutie B.Waarde.Koop® (?)

Kosten Simulatie
Prijs price
Registratierechten Registratierechten
Ereloon Notaris €855
Overige kosten €1.000
Totaalbedrag €106.355
Opmerking: Kosten simulatie is louter indicatief. We houden geen rekening met hypotheek of abattement kosten. Indien de woning een kadastraal inkomen heeft van minder dan €745, moet u 5% a 6% registratierechten rekenen in plaats van de gebruikelijke 10% a 12%. Uw financieel adviseur kan een meer nauwkeurige simulatie maken.
Betaalbaarheid
Prijs price
Eigen Kapitaal €28.500 (30%)
Lening €66.500
Termijn 30 jaar aan 3.3%
Kadastraal €62
Verzekering €26
Hoofdsom en rente €294
Maandelijkse Betaling €382
Opmerking: Simulatie is louter indicatief. Uw financieel adviseur kan een meer nauwkeurige simulatie maken.

Verstuur een berichtGedeeltelijk verstrekt door Immo Van Hoorick (?)