Algemeen
Status Te Koop
Vraagprijsprice50.000
B.Waarde.Koop®

De B.Waarde.Koop® van een woning is onze geschatte marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële prijs of schatting. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de waarde van een woning.

De B.Waarde.Koop® is geen officiele schatting en u zult niet in staat zijn om het te gebruiken als een schattingsprijs, maar wel als nuttige informatie dat je zeker kan delen met vastgoedmakelaars of eigenaars. Deze informatie is een computer gegenereerde waarde van een woning, op basis van de beschikbare gegevens.

Lees meer

price
B.Waarde.Huur®

De B.Waarde.Huur® van een woning is onze geschatte huur marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële huurprijs. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de huurwaarde van een woning.

Lees meer

market price
In archief sinds 21-08-2011
Laatste Update 21-08-2011
Eigenschappen
Slaapkamers 2
Woonopp. 81 m²
Perceelopp. 102 m²
Bouwjaar 1962
Opmerkingen

Appartement -1e etage-met 2 slaapkamers, terras,optie garage-in een aangename omgeving, nabij openbaar vervoer & winkels Inkomhal op houten vloer,apart toilet,living op houten vloer met sierhaard,keuken voorzien van electro,verder aparte berging met aansluiting wasmachine en kasten, 2 slaapkamers (ca 9 en 15m²) op houten vloer,badkamer met ligbad en enkele wastafel in meubel,terras,garage- kelder,lasten 130 - maand Optioneel: garagebox a € 15.000


Omschrijving

Appartement te koop gelegen in Morckhovenlei 37 2, 2140 Borgerhout met 2 slaapkamer(s) en voor het eerst gearchiveerd op 21-08-2011. Het is gebouwd in 1962. Het heeft een oppervlakte van 102m² en een woonoppervlakte van 81m². Het is energiezuinig en heeft een B.Waarde.Koop® van price description en een B.Waarde.Huur® van price rent description laatst geüpdatet op 21-08-2011. Morckhovenlei Borgerhout - Morckhovenlei 37 2 Borgerhout - Appartement Borgerhout.

Opties
Financieel
B.Waarde.Koop®

DeB.Waarde.Koop®van een woning is onze geschatte marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële prijs of schatting. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de waarde van een woning.

DeB.Waarde.Koop®is geen officiele schatting en u zult niet in staat zijn om het te gebruiken als een schattingsprijs, maar wel als nuttige informatie dat je zeker kan delen met vastgoedmakelaars of eigenaars. Deze informatie is een computer gegenereerde waarde van een woning, op basis van de beschikbare gegevens.

Lees meer

financieel price Grondwaarde ---
B.Waarde.Huur®

DeB.Waarde.Huur®van een woning is onze geschatte huur marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële huurprijs. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de huurwaarde van een woning.

Lees meer

financieel rent price Energieverbruik 209 kWh/m²
Kadastraal Inkomen €917 Energie Code ---
Prijs Geschiedenis

DePrijs Geschiedenisis een overzicht van alle financiële transacties die wij ter beschikking hebben over deze woning. Opgelet: De vraagprijs betekent niet de aankoop- of verkoopprijs.

Lees meer

Datum Status Vraagprijs
17/11/2012 Te Koopsale priceMeld een Probleem
11/08/2011 Te Koopsale priceMeld een Probleem
Evolutie B.Waarde.Koop® (?)

Kosten Simulatie
Prijs price
Registratierechten Registratierechten
Ereloon Notaris €1.431
Overige kosten €1.000
Totaalbedrag €177.331
Opmerking: Kosten simulatie is louter indicatief. We houden geen rekening met hypotheek of abattement kosten. Indien de woning een kadastraal inkomen heeft van minder dan €745, moet u 5% a 6% registratierechten rekenen in plaats van de gebruikelijke 10% a 12%. Uw financieel adviseur kan een meer nauwkeurige simulatie maken.
Betaalbaarheid
Prijs price
Eigen Kapitaal €47.700 (30%)
Lening €111.300
Termijn 30 jaar aan 3.3%
Kadastraal €103
Verzekering €44
Hoofdsom en rente €492
Maandelijkse Betaling €639
Opmerking: Simulatie is louter indicatief. Uw financieel adviseur kan een meer nauwkeurige simulatie maken.

Verstuur een berichtGedeeltelijk verstrekt door ERA Immo Noord (?)