Algemeen
Status(?) Niet Beschikbaar
B.Waarde.Koop®

De B.Waarde.Koop® van een woning is onze geschatte marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële prijs of schatting. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de waarde van een woning.

De B.Waarde.Koop® is geen officiele schatting en u zult niet in staat zijn om het te gebruiken als een schattingsprijs, maar wel als nuttige informatie dat je zeker kan delen met vastgoedmakelaars of eigenaars. Deze informatie is een computer gegenereerde waarde van een woning, op basis van de beschikbare gegevens.

Lees meer

price
In archief sinds 22-01-2013
Laatste Update 21-03-2013
Eigenschappen
Slaapkamers 5
Badkamers 1
Woonopp. 222 m²
Perceelopp. 360 m²
Bouwjaar 1988
Opmerkingen

Instapklare ruime woning met laag EPC Deze halfopen bebouwing is rustig gelegen maar toch in nabijheid van R8 en E17. Ze biedt op het gelijkvloers een wc, een ruime living met houtcassette, volledig ingerichte leefkeuken, garage en 2 kelders. Op het verdiep 5 slaapkamers en 1 badkamer met dubbele lavabo, ligbad, douche en wc. Overal dubbel glas en centrale verwarming op aardgas (nieuwe condensatieketel sinds 2009). Volledig vernieuwd plat dak met extra laag isolatie. Hierdoor beschikt deze woning over een EPC van amper 187 kWh -m². Onderhoudsvriendelijke tuin met tuinhuis, uitweg langs de zijkant van het huis. Regenput van 15000 liter. Deze halfopen bebouwing is rustig gelegen maar toch in nabijheid van R8 en E17. Ze biedt op het gelijkvloers een wc, een ruime living met houtcassette, volledig ingerichte leefkeuken, garage en 2 kelders. Op het verdiep 5 slaapkamers en 1 badkamer met dubbele lavabo, ligbad, douche en wc. Overal dubbel glas en centrale verwarming op aardgas (nieuwe cond...


Omschrijving

Huis gelegen in Morinnegoed 50, 8500 Kortrijk met 5 slaapkamer(s) en 1 badkamer(s) en voor het eerst gearchiveerd op 22-01-2013. Het is gebouwd in 1988. Het heeft een oppervlakte van 360m² en een woonoppervlakte van 222m². Het is energiezuinig en heeft een B.Waarde.Koop® van price description laatst geüpdatet op 21-03-2013. Morinnegoed Kortrijk - Morinnegoed 50 Kortrijk - Huis Kortrijk.

Opties
Financieel
B.Waarde.Koop®

DeB.Waarde.Koop®van een woning is onze geschatte marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële prijs of schatting. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de waarde van een woning.

DeB.Waarde.Koop®is geen officiele schatting en u zult niet in staat zijn om het te gebruiken als een schattingsprijs, maar wel als nuttige informatie dat je zeker kan delen met vastgoedmakelaars of eigenaars. Deze informatie is een computer gegenereerde waarde van een woning, op basis van de beschikbare gegevens.

Lees meer

financieel price Grondwaarde ---
B.Waarde.Huur®

DeB.Waarde.Huur®van een woning is onze geschatte huur marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële huurprijs. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de huurwaarde van een woning.

Lees meer

--- Energieverbruik 187 kWh/m²
Kadastraal Inkomen --- Energie Code ---
Prijs Geschiedenis

DePrijs Geschiedenisis een overzicht van alle financiële transacties die wij ter beschikking hebben over deze woning. Opgelet: De vraagprijs betekent niet de aankoop- of verkoopprijs.

Lees meer

Datum Status Vraagprijs
22/01/2013 Te Koopsale priceMeld een Probleem
Evolutie B.Waarde.Koop® (?)

Interesse in deze woning?