Algemeen
Status Te Huur
Vraagprijsprice50.000
B.Waarde.Huur®

De B.Waarde.Huur® van een woning is onze geschatte marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële prijs of schatting. Het is slechts een uitgangspunt bij het vaststellen van de waarde van een woning.

Lees meer

market price
B.Waarde.Koop®

De B.Waarde.Koop® van een woning is onze geschatte marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële prijs of schatting. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de waarde van een woning.

De B.Waarde.Koop® is geen officiele schatting en u zult niet in staat zijn om het te gebruiken als een schattingsprijs, maar wel als nuttige informatie dat je zeker kan delen met vastgoedmakelaars of eigenaars. Deze informatie is een computer gegenereerde waarde van een woning, op basis van de beschikbare gegevens.

Lees meer

price
In archief sinds 27-11-2012
Laatste Update 20-02-2013
Eigenschappen
Slaapkamers 2
Badkamers 1
Woonopp. 92 m²
Opmerkingen

Mooi appartement op 1ste verdieping gelegen in rustige straat, enkelrichingsverkeer en op korte afstand van Ekeren centrum, residentie Prinshoeve. Het appartement is als volgt ingedeeld: Ruime hall met grote vestiaire, living circa 32m², met balkon, eetkeuken met annex cv-ruimte (vernieuwd in 1996), twee slaapkamers (4.00 x 4.00m en 2.30 x 4.00m met ingemaakte kast), badkamer met ligbad-douche, dubbele lavabo een aansluiting wasmachine, afzonderlijk toilet. ruime berging. Garage achteraan het gebouw. Gemeenschappelijke kosten 40,00 &euro, - maand (incl. privaat water, verbruik traphall en poetsen traphal). Elektriciteit individueel. Rustige woonbuurt, centraal gelegen, dicht bij scholen, winkels, openbaar vervoer,. Geen huisdieren. Vrij per 1 september 2014


Omschrijving

Appartement te huur gelegen in Nijverheidslei 24, 2180 Ekeren met 2 slaapkamer(s) en 1 badkamer(s) en voor het eerst gearchiveerd op 27-11-2012. Het heeft een woonoppervlakte van 92m². Het is energiezuinig en heeft een B.Waarde.Koop® van price description en een B.Waarde.Huur® van price rent description laatst geüpdatet op 20-02-2013. Nijverheidslei Ekeren - Nijverheidslei 24 Ekeren - Appartement Ekeren.

Opties
Financieel
B.Waarde.Koop®

DeB.Waarde.Koop®van een woning is onze geschatte marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële prijs of schatting. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de waarde van een woning.

DeB.Waarde.Koop®is geen officiele schatting en u zult niet in staat zijn om het te gebruiken als een schattingsprijs, maar wel als nuttige informatie dat je zeker kan delen met vastgoedmakelaars of eigenaars. Deze informatie is een computer gegenereerde waarde van een woning, op basis van de beschikbare gegevens.

Lees meer

financieel price Grondwaarde ---
B.Waarde.Huur®

DeB.Waarde.Huur®van een woning is onze geschatte huur marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële huurprijs. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de huurwaarde van een woning.

Lees meer

financieel rent price Energieverbruik 164 kWh/m²
Kadastraal Inkomen --- Energie Code 1226572
Prijs Geschiedenis

DePrijs Geschiedenisis een overzicht van alle financiële transacties die wij ter beschikking hebben over deze woning. Opgelet: De vraagprijs betekent niet de aankoop- of verkoopprijs.

Lees meer

Datum Status Vraagprijs
27/11/2012 Te Huursale priceMeld een Probleem
Evolutie B.Waarde.Huur® (?)

Verstuur een berichtGedeeltelijk verstrekt door Kemp Immo (?)