Algemeen
Status(?) Niet Beschikbaar
B.Waarde.Koop®

De B.Waarde.Koop® van een woning is onze geschatte marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële prijs of schatting. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de waarde van een woning.

De B.Waarde.Koop® is geen officiele schatting en u zult niet in staat zijn om het te gebruiken als een schattingsprijs, maar wel als nuttige informatie dat je zeker kan delen met vastgoedmakelaars of eigenaars. Deze informatie is een computer gegenereerde waarde van een woning, op basis van de beschikbare gegevens.

Lees meer

price
B.Waarde.Huur®

De B.Waarde.Huur® van een woning is onze geschatte huur marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële huurprijs. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de huurwaarde van een woning.

Lees meer

market price
In archief sinds 13-12-2012
Laatste Update 20-02-2013
Eigenschappen
Slaapkamers 2
Badkamers 1
Woonopp. 115 m²
Perceelopp. 800 m²
Opmerkingen

Gezellig landhuis, alles gelijkvloers met 2 slaapkamers. In het landelijke Achterbroek staat deze gezellige eengezinswoning waarvan de tuin (circa 800m², groot) kilometers ver uitzicht biedt over de landerijen. Indeling gelijkvloers.: mooie inkomhal met gastentoilet, woonkamer 30m², met sierschouw, ingerichte keuken met uitzicht over de landerijen en toegang naar tuin en terras, achterinkom, 2 mooie slaapkamers (4.70 x 2.90m en 3.20 x 2.60m) en ingerichte badkamer met zitbad. Ruime inpandige garage (3.55 x 7.20) met cv-ruimte en verschillende parkeerplaatsen voor de woning, zolder bereikbaar via luik. Overal rolluiken, centrale verwarming op stookolie recent vernieuwd, geen huisdieren.


Omschrijving

Huis gelegen in Roosendaalsebaan 95, 2920 Kalmthout met 2 slaapkamer(s) en 1 badkamer(s) en voor het eerst gearchiveerd op 13-12-2012. Het heeft een oppervlakte van 800m² en een woonoppervlakte van 115m². Het is heeft een energieverbruik van 827 kWh/m2 en heeft een B.Waarde.Koop® van price description en een B.Waarde.Huur® van price rent description laatst geüpdatet op 20-02-2013. Roosendaalsebaan Kalmthout - Roosendaalsebaan 95 Kalmthout - Huis Kalmthout.

Opties
Financieel
B.Waarde.Koop®

DeB.Waarde.Koop®van een woning is onze geschatte marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële prijs of schatting. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de waarde van een woning.

DeB.Waarde.Koop®is geen officiele schatting en u zult niet in staat zijn om het te gebruiken als een schattingsprijs, maar wel als nuttige informatie dat je zeker kan delen met vastgoedmakelaars of eigenaars. Deze informatie is een computer gegenereerde waarde van een woning, op basis van de beschikbare gegevens.

Lees meer

financieel price Grondwaarde ---
B.Waarde.Huur®

DeB.Waarde.Huur®van een woning is onze geschatte huur marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële huurprijs. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de huurwaarde van een woning.

Lees meer

financieel rent price Energieverbruik 827 kWh/m²
Kadastraal Inkomen --- Energie Code 1265251
Prijs Geschiedenis

DePrijs Geschiedenisis een overzicht van alle financiële transacties die wij ter beschikking hebben over deze woning. Opgelet: De vraagprijs betekent niet de aankoop- of verkoopprijs.

Lees meer

Datum Status Vraagprijs
13/12/2012 Te Huursale priceMeld een Probleem
Evolutie B.Waarde.Koop® (?)

Interesse in deze woning?