Algemeen
Status(?) Niet Beschikbaar
B.Waarde.Huur®

De B.Waarde.Huur® van een woning is onze geschatte huur marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële huurprijs. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de huurwaarde van een woning.

Lees meer

market price
In archief sinds 09-09-2011
Eigenschappen
Opmerkingen

Appartement bestaande uit een inkomhal, living met eetplaats, keuken, berging, 2 slaapkamers, badkamer en ruim terras.


Omschrijving

Huis gelegen in Schipstraat 56, 3440 Zoutleeuw voor het eerst gearchiveerd op 09-09-2011. Het is heeft een B.Waarde.Huur® van price rent description. Schipstraat Zoutleeuw - Schipstraat 56 Zoutleeuw - Huis Zoutleeuw.

Opties
Financieel
B.Waarde.Koop®

DeB.Waarde.Koop®van een woning is onze geschatte marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële prijs of schatting. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de waarde van een woning.

DeB.Waarde.Koop®is geen officiele schatting en u zult niet in staat zijn om het te gebruiken als een schattingsprijs, maar wel als nuttige informatie dat je zeker kan delen met vastgoedmakelaars of eigenaars. Deze informatie is een computer gegenereerde waarde van een woning, op basis van de beschikbare gegevens.

Lees meer

--- Grondwaarde ---
B.Waarde.Huur®

DeB.Waarde.Huur®van een woning is onze geschatte huur marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële huurprijs. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de huurwaarde van een woning.

Lees meer

financieel rent price Energieverbruik ---
Kadastraal Inkomen --- Energie Code ---
Prijs Geschiedenis

DePrijs Geschiedenisis een overzicht van alle financiële transacties die wij ter beschikking hebben over deze woning. Opgelet: De vraagprijs betekent niet de aankoop- of verkoopprijs.

Lees meer

Datum Status Vraagprijs
09/09/2011 Te Huursale priceMeld een Probleem
Evolutie B.Waarde.Koop® (?)

Interesse in deze woning?