Algemeen
Status Te Koop
Vraagprijsprice50.000
B.Waarde.Koop®

De B.Waarde.Koop® van een woning is onze geschatte marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële prijs of schatting. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de waarde van een woning.

De B.Waarde.Koop® is geen officiele schatting en u zult niet in staat zijn om het te gebruiken als een schattingsprijs, maar wel als nuttige informatie dat je zeker kan delen met vastgoedmakelaars of eigenaars. Deze informatie is een computer gegenereerde waarde van een woning, op basis van de beschikbare gegevens.

Lees meer

price
B.Waarde.Huur®

De B.Waarde.Huur® van een woning is onze geschatte huur marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële huurprijs. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de huurwaarde van een woning.

Lees meer

market price
In archief sinds 25-05-2012
Laatste Update 05-10-2013
Eigenschappen
Slaapkamers 3
Badkamers 2
Woonopp. 223 m²
Perceelopp. 3168 m²
Bouwjaar 1971
Opmerkingen

Rustig gelegen villa in een prachtige omgeving nabij Leuven op 5 km van de E40 en 10 km van de E313. De woning biedt: mooie inkomhal met apart toilet, bureau, eetplaats, leefruimte met open haard, keuken, terras en berging. De eerste verdieping omvat: apart toilet, badkamer, douchekamer en 3 volwaardige slaapkamers. Het geheel bevindt zich op een prachtig perceel van 31a68ca met een dubbele garage. De woning is voorzien van een kelder, nieuwe ramen met dubbel beveiligd glas, luiken en centrale verwarming Moet absoluut gezien worden.


Omschrijving

Huis te koop gelegen in Schoolstraat 2, 3380 Bunsbeek met 3 slaapkamer(s) en 2 badkamer(s) en voor het eerst gearchiveerd op 25-05-2012. Het is gebouwd in 1971. Het heeft een oppervlakte van 3168m² en een woonoppervlakte van 223m². Het is gematigd in energieverbruik en heeft een B.Waarde.Koop® van price description en een B.Waarde.Huur® van price rent description laatst geüpdatet op 05-10-2013. Schoolstraat Bunsbeek - Schoolstraat 2 Bunsbeek - Huis Bunsbeek.

Opties
Financieel
B.Waarde.Koop®

DeB.Waarde.Koop®van een woning is onze geschatte marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële prijs of schatting. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de waarde van een woning.

DeB.Waarde.Koop®is geen officiele schatting en u zult niet in staat zijn om het te gebruiken als een schattingsprijs, maar wel als nuttige informatie dat je zeker kan delen met vastgoedmakelaars of eigenaars. Deze informatie is een computer gegenereerde waarde van een woning, op basis van de beschikbare gegevens.

Lees meer

financieel price Grondwaarde ---
B.Waarde.Huur®

DeB.Waarde.Huur®van een woning is onze geschatte huur marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële huurprijs. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de huurwaarde van een woning.

Lees meer

financieel rent price Energieverbruik 389 kWh/m²
Kadastraal Inkomen --- Energie Code 1127349
Prijs Geschiedenis

DePrijs Geschiedenisis een overzicht van alle financiële transacties die wij ter beschikking hebben over deze woning. Opgelet: De vraagprijs betekent niet de aankoop- of verkoopprijs.

Lees meer

Datum Status Vraagprijs
05/10/2013 Te Koopsale priceMeld een Probleem
30/06/2013 Te Koopsale priceMeld een Probleem
13/11/2012 Te Koopsale priceMeld een Probleem
Evolutie B.Waarde.Koop® (?)

Kosten Simulatie
Prijs price
Registratierechten Registratierechten
Ereloon Notaris €3.375
Overige kosten €1.000
Totaalbedrag €416.875
Opmerking: Kosten simulatie is louter indicatief. We houden geen rekening met hypotheek of abattement kosten. Indien de woning een kadastraal inkomen heeft van minder dan €745, moet u 5% a 6% registratierechten rekenen in plaats van de gebruikelijke 10% a 12%. Uw financieel adviseur kan een meer nauwkeurige simulatie maken.
Betaalbaarheid
Prijs price
Eigen Kapitaal €112.500 (30%)
Lening €262.500
Termijn 30 jaar aan 3.3%
Kadastraal €244
Verzekering €104
Hoofdsom en rente €1.160
Maandelijkse Betaling €1.508
Opmerking: Simulatie is louter indicatief. Uw financieel adviseur kan een meer nauwkeurige simulatie maken.

Verstuur een berichtGedeeltelijk verstrekt door LTC Vastgoed Advies (?)