Algemeen
Status Te Koop
Vraagprijsprice50.000
B.Waarde.Koop®

De B.Waarde.Koop® van een woning is onze geschatte marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële prijs of schatting. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de waarde van een woning.

De B.Waarde.Koop® is geen officiele schatting en u zult niet in staat zijn om het te gebruiken als een schattingsprijs, maar wel als nuttige informatie dat je zeker kan delen met vastgoedmakelaars of eigenaars. Deze informatie is een computer gegenereerde waarde van een woning, op basis van de beschikbare gegevens.

Lees meer

price
In archief sinds 03-04-2012
Laatste Update 24-09-2014
Eigenschappen
Slaapkamers 4
Woonopp. 51 m²
Perceelopp. 519 m²
Bouwjaar 1935
Opmerkingen

Gezellige woning gelegen net buiten het centrum van Hamont en nabij de Nederlandse grens. De woning werd gedeeltelijk gerenoveerd in 2011. Indeling: inkomhal, zeer ruime en open woonkamer - leefruimte met een open keuken. De keuken is voorzien van een keramische kookplaat, dampkap, oven, afwasmachine en spoelbak. Vanuit de keuken heeft men zicht op de achterliggende tuin. Achterinkom met gastentoilet. Badkamer voorzien van lavabo meubel, douche en ligbad. Praktische wasplaats - bijkeuken. Ruime werkplaats. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers (12m² en 6m²). Op de tweede verdieping is er een vierde slaapkamer (13m²) met dressing. Overdekt terras aanpalend aan de keuken. Volledig omheinde en zuid gerichte tuin. Kunststof ramen met dubbele beglazing - hoogrendement verwarmingsketel aardgas - dak geïsoleerd. Info & bezoek: Immopunt - 011 44 65 36


Omschrijving

Huis te koop gelegen in Schootstraat 12, 3930 Hamont met 4 slaapkamer(s) en voor het eerst gearchiveerd op 03-04-2012. Het is gebouwd in 1935. Het heeft een oppervlakte van 519m² en een woonoppervlakte van 51m². Het is heeft een B.Waarde.Koop® van price description laatst geüpdatet op 24-09-2014. Schootstraat Hamont - Schootstraat 12 Hamont - Huis Hamont.

Opties
Financieel
B.Waarde.Koop®

DeB.Waarde.Koop®van een woning is onze geschatte marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële prijs of schatting. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de waarde van een woning.

DeB.Waarde.Koop®is geen officiele schatting en u zult niet in staat zijn om het te gebruiken als een schattingsprijs, maar wel als nuttige informatie dat je zeker kan delen met vastgoedmakelaars of eigenaars. Deze informatie is een computer gegenereerde waarde van een woning, op basis van de beschikbare gegevens.

Lees meer

financieel price Grondwaarde ---
B.Waarde.Huur®

DeB.Waarde.Huur®van een woning is onze geschatte huur marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële huurprijs. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de huurwaarde van een woning.

Lees meer

--- Energieverbruik ---
Kadastraal Inkomen --- Energie Code ---
Prijs Geschiedenis

DePrijs Geschiedenisis een overzicht van alle financiële transacties die wij ter beschikking hebben over deze woning. Opgelet: De vraagprijs betekent niet de aankoop- of verkoopprijs.

Lees meer

Datum Status Vraagprijs
01/06/2014 Te Koopsale priceMeld een Probleem
03/04/2012 Te Koopsale priceMeld een Probleem
Evolutie B.Waarde.Koop® (?)

Kosten Simulatie
Prijs price
Registratierechten Registratierechten
Ereloon Notaris €1.778
Overige kosten €1.000
Totaalbedrag €220.028
Opmerking: Kosten simulatie is louter indicatief. We houden geen rekening met hypotheek of abattement kosten. Indien de woning een kadastraal inkomen heeft van minder dan €745, moet u 5% a 6% registratierechten rekenen in plaats van de gebruikelijke 10% a 12%. Uw financieel adviseur kan een meer nauwkeurige simulatie maken.
Betaalbaarheid
Prijs price
Eigen Kapitaal €59.250 (30%)
Lening €138.250
Termijn 30 jaar aan 3.3%
Kadastraal €128
Verzekering €55
Hoofdsom en rente €611
Maandelijkse Betaling €794
Opmerking: Simulatie is louter indicatief. Uw financieel adviseur kan een meer nauwkeurige simulatie maken.

Interesse in deze woning?