Algemeen
Status(?) Niet Beschikbaar
B.Waarde.Koop®

De B.Waarde.Koop® van een woning is onze geschatte marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële prijs of schatting. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de waarde van een woning.

De B.Waarde.Koop® is geen officiele schatting en u zult niet in staat zijn om het te gebruiken als een schattingsprijs, maar wel als nuttige informatie dat je zeker kan delen met vastgoedmakelaars of eigenaars. Deze informatie is een computer gegenereerde waarde van een woning, op basis van de beschikbare gegevens.

Lees meer

price
B.Waarde.Huur®

De B.Waarde.Huur® van een woning is onze geschatte huur marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële huurprijs. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de huurwaarde van een woning.

Lees meer

market price
In archief sinds 18-05-2012
Laatste Update 18-05-2012
Eigenschappen
Slaapkamers 4
Woonopp. 195 m²
Perceelopp. 342 m²
Bouwjaar 2009
Opmerkingen

Ligging - omgeving: Deze woning is gelegen net buiten de grote ring rond Hasselt op wandelafstand van het centrum. De oprit van de E313 bevindt zich op 1km evenals de achteringang van het station.Beschrijving:Deze nieuwbouw woning beschikt over een ruime living (35m²) met gedeeltelijke open keuken (12m²). Aan de keuken bevindt zich een handige berging met aansluitend de inpandige garage. De woning beschikt over 2 WC's (apart). Op de 1ste verdieping liggen 3 functionele slaapkamers en ruime badkamer (volledig getegeld en voorzien van 2 wastafels). De 2de verdieping werd bovendien volledig afgewerkt en ingericht als slaapkamer met zithoek, en berging (condensrende gaswandketel)


Omschrijving

Huis gelegen in Tommelenstraat 75, 3500 Hasselt met 4 slaapkamer(s) en voor het eerst gearchiveerd op 18-05-2012. Het is gebouwd in 2009. Het heeft een oppervlakte van 342m² en een woonoppervlakte van 195m². Het is heeft een B.Waarde.Koop® van price description en een B.Waarde.Huur® van price rent description laatst geüpdatet op 18-05-2012. Tommelenstraat Hasselt - Tommelenstraat 75 Hasselt - Huis Hasselt.

Opties
Financieel
B.Waarde.Koop®

DeB.Waarde.Koop®van een woning is onze geschatte marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële prijs of schatting. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de waarde van een woning.

DeB.Waarde.Koop®is geen officiele schatting en u zult niet in staat zijn om het te gebruiken als een schattingsprijs, maar wel als nuttige informatie dat je zeker kan delen met vastgoedmakelaars of eigenaars. Deze informatie is een computer gegenereerde waarde van een woning, op basis van de beschikbare gegevens.

Lees meer

financieel price Grondwaarde ---
B.Waarde.Huur®

DeB.Waarde.Huur®van een woning is onze geschatte huur marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële huurprijs. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de huurwaarde van een woning.

Lees meer

financieel rent price Energieverbruik ---
Kadastraal Inkomen --- Energie Code ---
Prijs Geschiedenis

DePrijs Geschiedenisis een overzicht van alle financiële transacties die wij ter beschikking hebben over deze woning. Opgelet: De vraagprijs betekent niet de aankoop- of verkoopprijs.

Lees meer

Datum Status Vraagprijs
18/05/2012 Te Koopsale priceMeld een Probleem
Evolutie B.Waarde.Koop® (?)

Interesse in deze woning?