Algemeen
Status Te Koop
Vraagprijsprice50.000
B.Waarde.Koop®

De B.Waarde.Koop® van een woning is onze geschatte marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële prijs of schatting. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de waarde van een woning.

De B.Waarde.Koop® is geen officiele schatting en u zult niet in staat zijn om het te gebruiken als een schattingsprijs, maar wel als nuttige informatie dat je zeker kan delen met vastgoedmakelaars of eigenaars. Deze informatie is een computer gegenereerde waarde van een woning, op basis van de beschikbare gegevens.

Lees meer

price
B.Waarde.Huur®

De B.Waarde.Huur® van een woning is onze geschatte huur marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële huurprijs. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de huurwaarde van een woning.

Lees meer

market price
In archief sinds 05-07-2012
Laatste Update 08-01-2016
Eigenschappen
Slaapkamers 3
Badkamers 1
Woonopp. 120 m²
Perceelopp. 377 m²
Bouwjaar 1965
Opmerkingen

Rustig gelegen rijwoning met tuintje in Sint-Amandsberg Zonnige voortuin, volledig omgeven door beukenhaag. Gelijkvloers: gang, salon, eetkamer, keuken, badkamer (douche, wc, lavabo), berging. Eerste verdiep: 2 slaapkamers. Zolder. Verwarming: inbouwcassette Flam, gaskachels. Overal nieuwe ramen en voordeur, super isolerende beglazing (2011). Rustig en groen gelegen, zicht op weide aan overkant van de straat. Fietsafstand Gent centrum. Verkoop huis wegens aankoop grotere gezinswoning. Laag beschrijf.


Omschrijving

Huis te koop gelegen in Waterdreef 7, 9040 Sint-Amandsberg met 3 slaapkamer(s) en 1 badkamer(s) en voor het eerst gearchiveerd op 05-07-2012. Het is gebouwd in 1965. Het heeft een oppervlakte van 377m² en een woonoppervlakte van 120m². Het is heeft een energieverbruik van 617 kWh/m2 en heeft een B.Waarde.Koop® van price description en een B.Waarde.Huur® van price rent description laatst geüpdatet op 08-01-2016. Waterdreef Sint-Amandsberg - Waterdreef 7 Sint-Amandsberg - Huis Sint-Amandsberg.

Opties
Financieel
B.Waarde.Koop®

DeB.Waarde.Koop®van een woning is onze geschatte marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële prijs of schatting. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de waarde van een woning.

DeB.Waarde.Koop®is geen officiele schatting en u zult niet in staat zijn om het te gebruiken als een schattingsprijs, maar wel als nuttige informatie dat je zeker kan delen met vastgoedmakelaars of eigenaars. Deze informatie is een computer gegenereerde waarde van een woning, op basis van de beschikbare gegevens.

Lees meer

financieel price Grondwaarde ---
B.Waarde.Huur®

DeB.Waarde.Huur®van een woning is onze geschatte huur marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële huurprijs. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de huurwaarde van een woning.

Lees meer

financieel rent price Energieverbruik 617 kWh/m²
Kadastraal Inkomen --- Energie Code ---
Prijs Geschiedenis

DePrijs Geschiedenisis een overzicht van alle financiële transacties die wij ter beschikking hebben over deze woning. Opgelet: De vraagprijs betekent niet de aankoop- of verkoopprijs.

Lees meer

Datum Status Vraagprijs
25/12/2015 Te Koopsale priceMeld een Probleem
05/07/2012 Te Koopsale priceMeld een Probleem
Evolutie B.Waarde.Koop® (?)

Kosten Simulatie
Prijs price
Registratierechten Registratierechten
Ereloon Notaris €2.624
Overige kosten €1.000
Totaalbedrag €324.274
Opmerking: Kosten simulatie is louter indicatief. We houden geen rekening met hypotheek of abattement kosten. Indien de woning een kadastraal inkomen heeft van minder dan €745, moet u 5% a 6% registratierechten rekenen in plaats van de gebruikelijke 10% a 12%. Uw financieel adviseur kan een meer nauwkeurige simulatie maken.
Betaalbaarheid
Prijs price
Eigen Kapitaal €87.450 (30%)
Lening €204.050
Termijn 30 jaar aan 3.3%
Kadastraal €189
Verzekering €81
Hoofdsom en rente €902
Maandelijkse Betaling €1.172
Opmerking: Simulatie is louter indicatief. Uw financieel adviseur kan een meer nauwkeurige simulatie maken.

Verstuur een berichtGedeeltelijk verstrekt door Cannoodt (?)