Algemeen
Status(?) Niet Beschikbaar
B.Waarde.Koop®

De B.Waarde.Koop® van een woning is onze geschatte marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële prijs of schatting. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de waarde van een woning.

De B.Waarde.Koop® is geen officiele schatting en u zult niet in staat zijn om het te gebruiken als een schattingsprijs, maar wel als nuttige informatie dat je zeker kan delen met vastgoedmakelaars of eigenaars. Deze informatie is een computer gegenereerde waarde van een woning, op basis van de beschikbare gegevens.

Lees meer

price
B.Waarde.Huur®

De B.Waarde.Huur® van een woning is onze geschatte huur marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële huurprijs. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de huurwaarde van een woning.

Lees meer

market price
In archief sinds 28-11-2012
Laatste Update 11-08-2013
Eigenschappen
Slaapkamers 2
Badkamers 1
Woonopp. 1520 m²
Perceelopp. 1520 m²
Bouwjaar 1989
Opmerkingen

AUB AUB AUB VASTGOED MAKELAARS EN MAKELAARS GELIEVE TE ONTHOUDEN zonder comissie is dit de prijs (¤,325000 ) Residentieel en rustig gelegen woning op 15a20ca. De woning is ideaal gelegen op een paar minuten van Hasselt centrum, Bokrijk en Godsheide. De tuin, grenzend aan het natuurgebied van Kiewit, biedt de nodige rust en een prachtig uitzicht. Indeling: inkomhal, toilet, living met aansluitende veranda, keuken, berging, badkamer, 2 slaapkamers. Mogelijkheid tot inrichten van de zolderruimte. Losstaande garage en een tuinhuis aan de waterpartij in de tuin. Naast de aangename ligging heeft deze woning extra troeven zoals de grote leefruimtes met veel lichtinval en achteraan de gezellige veranda en terras met prachtig zicht op de ruime groene tuin. Samengevat heeft deze woning een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Zeker een bezoek waard na afspraak. Bouwjaar:1989 Bewoonbare oppervlakte:165 m², Verwarming:stookolie Ramen:hout (dubbele beglazing) Staat van het pa...


Omschrijving

Huis gelegen in Zestienbundersstraat 26, 3500 Hasselt met 2 slaapkamer(s) en 1 badkamer(s) en voor het eerst gearchiveerd op 28-11-2012. Het is gebouwd in 1989. Het heeft een oppervlakte van 1520m² en een woonoppervlakte van 1520m². Het is gematigd in energieverbruik en heeft een B.Waarde.Koop® van price description en een B.Waarde.Huur® van price rent description laatst geüpdatet op 11-08-2013. Zestienbundersstraat Hasselt - Zestienbundersstraat 26 Hasselt - Huis Hasselt.

Opties
Financieel
B.Waarde.Koop®

DeB.Waarde.Koop®van een woning is onze geschatte marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële prijs of schatting. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de waarde van een woning.

DeB.Waarde.Koop®is geen officiele schatting en u zult niet in staat zijn om het te gebruiken als een schattingsprijs, maar wel als nuttige informatie dat je zeker kan delen met vastgoedmakelaars of eigenaars. Deze informatie is een computer gegenereerde waarde van een woning, op basis van de beschikbare gegevens.

Lees meer

financieel price Grondwaarde ---
B.Waarde.Huur®

DeB.Waarde.Huur®van een woning is onze geschatte huur marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële huurprijs. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de huurwaarde van een woning.

Lees meer

financieel rent price Energieverbruik 317 kWh/m²
Kadastraal Inkomen --- Energie Code ---
Prijs Geschiedenis

DePrijs Geschiedenisis een overzicht van alle financiële transacties die wij ter beschikking hebben over deze woning. Opgelet: De vraagprijs betekent niet de aankoop- of verkoopprijs.

Lees meer

Datum Status Vraagprijs
11/08/2013 Te Koopsale priceMeld een Probleem
27/02/2013 Te Koopsale priceMeld een Probleem
28/11/2012 Te Koopsale priceMeld een Probleem
Evolutie B.Waarde.Koop® (?)

Interesse in deze woning?