Algemeen
Status(?) Niet Beschikbaar
B.Waarde.Koop®

De B.Waarde.Koop® van een woning is onze geschatte marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële prijs of schatting. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de waarde van een woning.

De B.Waarde.Koop® is geen officiele schatting en u zult niet in staat zijn om het te gebruiken als een schattingsprijs, maar wel als nuttige informatie dat je zeker kan delen met vastgoedmakelaars of eigenaars. Deze informatie is een computer gegenereerde waarde van een woning, op basis van de beschikbare gegevens.

Lees meer

price
In archief sinds 17-09-2011
Laatste Update 17-09-2011
Eigenschappen
Slaapkamers 3
Perceelopp. 9725 m²
Bouwjaar 1958
Opmerkingen

Zwijnaardsesteenweg te Merelbeke Villa op 9.725m². Beschrijving De villa staat op 1.2


Omschrijving

Huis gelegen in Zwijnaardsesteenweg 48, 9820 Merelbeke met 3 slaapkamer(s) en voor het eerst gearchiveerd op 17-09-2011. Het is gebouwd in 1958. Het heeft een oppervlakte van 9725m² Het is heeft een B.Waarde.Koop® van price description laatst geüpdatet op 17-09-2011. Zwijnaardsesteenweg Merelbeke - Zwijnaardsesteenweg 48 Merelbeke - Huis Merelbeke.

Opties
Financieel
B.Waarde.Koop®

DeB.Waarde.Koop®van een woning is onze geschatte marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële prijs of schatting. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de waarde van een woning.

DeB.Waarde.Koop®is geen officiele schatting en u zult niet in staat zijn om het te gebruiken als een schattingsprijs, maar wel als nuttige informatie dat je zeker kan delen met vastgoedmakelaars of eigenaars. Deze informatie is een computer gegenereerde waarde van een woning, op basis van de beschikbare gegevens.

Lees meer

financieel price Grondwaarde ---
B.Waarde.Huur®

DeB.Waarde.Huur®van een woning is onze geschatte huur marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële huurprijs. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de huurwaarde van een woning.

Lees meer

--- Energieverbruik ---
Kadastraal Inkomen --- Energie Code ---
Evolutie B.Waarde.Koop® (?)

Interesse in deze woning?