Algemeen
Status Te Koop
Vraagprijsprice50.000
B.Waarde.Koop®

De B.Waarde.Koop® van een woning is onze geschatte marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële prijs of schatting. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de waarde van een woning.

De B.Waarde.Koop® is geen officiele schatting en u zult niet in staat zijn om het te gebruiken als een schattingsprijs, maar wel als nuttige informatie dat je zeker kan delen met vastgoedmakelaars of eigenaars. Deze informatie is een computer gegenereerde waarde van een woning, op basis van de beschikbare gegevens.

Lees meer

price
B.Waarde.Huur®

De B.Waarde.Huur® van een woning is onze geschatte huur marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële huurprijs. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de huurwaarde van een woning.

Lees meer

market price
In archief sinds 16-11-2011
Laatste Update 19-06-2015
Eigenschappen
Slaapkamers 4
Badkamers 2
Woonopp. 180 m²
Perceelopp. 872 m²
Bouwjaar 1958
Renovatiejaar 2012
Opmerkingen

Zeer degelijke en solide vrijstaande gezinswoning met tuin & garage en dit op een zeer gunstige ligging, slechts 5 min. rijden en u bent in het centrum van Sint-Truiden. De woning is vooral aan de binnenkant zeer keurig in orde, volledig vernieuwde binneninrichting met ingebouwde spotjes, mooie stijlvolle binnendeuren,. alle werken zijn vakkundig uitgevoerd. Als 2de grote pluspunt is er de ruimte die deze woning biedt. Alle kamers zijn ruim bemeten en bovendien zijn er maar liefst 4 grote slaapkamers, waarvan 1 met een ensuite badkamer. Kom snel een kijkje nemen.


Omschrijving

Huis te koop gelegen in Tongersesteenweg 272, 3800 Sint Truiden met 4 slaapkamer(s) en 2 badkamer(s) en voor het eerst gearchiveerd op 16-11-2011. Het is gebouwd in 1958 en is gerenoveerd in 2012. Het heeft een oppervlakte van 872m² en een woonoppervlakte van 180m². Het is gematigd in energieverbruik en heeft een B.Waarde.Koop® van price description en een B.Waarde.Huur® van price rent description laatst geüpdatet op 19-06-2015. Tongersesteenweg Sint Truiden - Tongersesteenweg 272 Sint Truiden - Huis Sint Truiden.

Opties
Financieel
B.Waarde.Koop®

DeB.Waarde.Koop®van een woning is onze geschatte marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële prijs of schatting. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de waarde van een woning.

DeB.Waarde.Koop®is geen officiele schatting en u zult niet in staat zijn om het te gebruiken als een schattingsprijs, maar wel als nuttige informatie dat je zeker kan delen met vastgoedmakelaars of eigenaars. Deze informatie is een computer gegenereerde waarde van een woning, op basis van de beschikbare gegevens.

Lees meer

financieel price Grondwaarde ---
B.Waarde.Huur®

DeB.Waarde.Huur®van een woning is onze geschatte huur marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële huurprijs. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de huurwaarde van een woning.

Lees meer

financieel rent price Energieverbruik 440 kWh/m²
Kadastraal Inkomen €912 Energie Code ---
Prijs Geschiedenis

DePrijs Geschiedenisis een overzicht van alle financiële transacties die wij ter beschikking hebben over deze woning. Opgelet: De vraagprijs betekent niet de aankoop- of verkoopprijs.

Lees meer

Datum Status Vraagprijs
30/01/2015 Te Koopsale priceMeld een Probleem
21/02/2013 Te Koopsale priceMeld een Probleem
16/11/2011 Te Koopsale priceMeld een Probleem
Evolutie B.Waarde.Koop® (?)

Kosten Simulatie
Prijs price
Registratierechten Registratierechten
Ereloon Notaris €2.250
Overige kosten €1.000
Totaalbedrag €278.250
Opmerking: Kosten simulatie is louter indicatief. We houden geen rekening met hypotheek of abattement kosten. Indien de woning een kadastraal inkomen heeft van minder dan €745, moet u 5% a 6% registratierechten rekenen in plaats van de gebruikelijke 10% a 12%. Uw financieel adviseur kan een meer nauwkeurige simulatie maken.
Betaalbaarheid
Prijs price
Eigen Kapitaal €75.000 (30%)
Lening €175.000
Termijn 30 jaar aan 3.3%
Kadastraal €162
Verzekering €70
Hoofdsom en rente €773
Maandelijkse Betaling €1.005
Opmerking: Simulatie is louter indicatief. Uw financieel adviseur kan een meer nauwkeurige simulatie maken.

Verstuur een berichtGedeeltelijk verstrekt door Immo Vesta Vastgoedmakelaars (?)