Algemeen
Status(?) Niet Beschikbaar
B.Waarde.Koop®

De B.Waarde.Koop® van een woning is onze geschatte marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële prijs of schatting. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de waarde van een woning.

De B.Waarde.Koop® is geen officiele schatting en u zult niet in staat zijn om het te gebruiken als een schattingsprijs, maar wel als nuttige informatie dat je zeker kan delen met vastgoedmakelaars of eigenaars. Deze informatie is een computer gegenereerde waarde van een woning, op basis van de beschikbare gegevens.

Lees meer

price
B.Waarde.Huur®

De B.Waarde.Huur® van een woning is onze geschatte huur marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële huurprijs. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de huurwaarde van een woning.

Lees meer

market price
In archief sinds 03-01-2012
Laatste Update 03-01-2012
Eigenschappen
Slaapkamers 4
Badkamers 2
Woonopp. 290 m²
Perceelopp. 1500 m²
Bouwjaar 1990
Opmerkingen

kelder verdieping: kruipruimte onder de ganse woning gelijkvloers: inkom met eiken trap naar de verdieping toilet, volledig betegeld en met handenwassertje bureel ruimte met ingemaakte kasten 9m² woonkamer met vloer, ingemaakte kasten en haardcassette 45m² ruime en volledig ingerichte eetkeuken (vaatwasser 4 - 2011) met extra zitplaats 23m² sas, extra achtertoegang 3m² koele berging met vele ingemaakte kasten badkamer met extra toilet, douche, wasbak, ingemaakte kasten en aansl. voor wasmachine en droogkast garage 21m² met automatische poort en toegang naar de kruipruimte technische ruimte 16m² met Viesmann brander (gas) en extra bergzoldertje verdieping: ruime traphal met overloop (geschikt voor extra bureel van 6m²) overloop masterslaapkamer 28m² met volledig ingemaakte kastenwand linnenkamer 6m² tweede badkamer met volledige betegeling, dubbele wasbak, ligbad en derde toilet 9m² slaapkamer 2 14m² slaapkamer 3 15m² slaapkamer 4 15m² zolder verdieping: een zeer ruime berg...


Omschrijving

Huis gelegen in Mijlstraat 313, 2570 Duffel met 4 slaapkamer(s) en 2 badkamer(s) en voor het eerst gearchiveerd op 03-01-2012. Het is gebouwd in 1990. Het heeft een oppervlakte van 1500m² en een woonoppervlakte van 290m². Het is heeft een B.Waarde.Koop® van price description en een B.Waarde.Huur® van price rent description laatst geüpdatet op 03-01-2012. Mijlstraat Duffel - Mijlstraat 313 Duffel - Huis Duffel.

Opties
Financieel
B.Waarde.Koop®

DeB.Waarde.Koop®van een woning is onze geschatte marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële prijs of schatting. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de waarde van een woning.

DeB.Waarde.Koop®is geen officiele schatting en u zult niet in staat zijn om het te gebruiken als een schattingsprijs, maar wel als nuttige informatie dat je zeker kan delen met vastgoedmakelaars of eigenaars. Deze informatie is een computer gegenereerde waarde van een woning, op basis van de beschikbare gegevens.

Lees meer

financieel price Grondwaarde ---
B.Waarde.Huur®

DeB.Waarde.Huur®van een woning is onze geschatte huur marktwaarde, berekend met behulp van een complexe formule. Het is geen officiële huurprijs. Het is enkel een uitgangspunt bij het vaststellen van de huurwaarde van een woning.

Lees meer

financieel rent price Energieverbruik ---
Kadastraal Inkomen --- Energie Code ---
Prijs Geschiedenis

DePrijs Geschiedenisis een overzicht van alle financiële transacties die wij ter beschikking hebben over deze woning. Opgelet: De vraagprijs betekent niet de aankoop- of verkoopprijs.

Lees meer

Datum Status Vraagprijs
03/01/2012 Te Koopsale priceMeld een Probleem
Evolutie B.Waarde.Koop® (?)

Interesse in deze woning?